Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'deki sartlari bilmiyorum ama yurtdisinda özellikle mühendisleri cok cok iyi para kazaniyorlar.

Porsche hatta (normal) calisan basina bir kac bin euro büyük miktarda prim vermisti 1-2 sene önce iyi para kazandiklari icin. Porsche ama daha lüks marka.

Ferrari mesela cok iyi kazaniyor, kâr marji da daha yüksek.

Bizim burdaki mühendisler hayal edemez o ücretleri. Çok boş mühendisde var kendilerini yetiştirmiyorlar buda bi ülke için özeleştiri tabiki ama heba olanlarda var. Aylık 3 bin tlye mecbur edilen mühendis çok piyasada.

Özellikle dış ülkelere gidip çalışan Türkleri ben destekliyorum sonuna kadarda hak veriyorum varsa imkanın hiç durmayıp gideceksin

Yönetimde işi gücü bıraktı Youtube uğraşıyor. Reklam olayında çok kötüler,yeni sezon formasını Babel transferiyle birlikte Youtube kanalından yapıp,Seriyide ordan açıklasanız şimdiye kadar çoktan geçmiştik 1 milyonu

Bizim burdaki mühendisler hayal edemez o ücretleri. Çok boş mühendisde var kendilerini yetiştirmiyorlar buda bi ülke için özeleştiri tabiki ama heba olanlarda var. Aylık 3 bin tlye mecbur edilen mühendis çok piyasada.

Özellikle dış ülkelere gidip çalışan Türkleri ben destekliyorum sonuna kadarda hak veriyorum varsa imkanın hiç durmayıp gideceksin
Yurtdisinda aylik bu paranin 3 katini alirsin...

Su transfer döneminde 2 seyi anlamiyorum, anlamayacagim:

1. elif elmas daha henüz hic bir yere transfer olmamisken, fb nasil o paraya güvenip transferleri yapti? Elife nasil o kadar para veriyor napoli, tabi dogruysa, bence o iste baska bisey var, sow vol 2 gibi geliyor. Seneye bedava elifi kiralarsa fb sasirmam veya devre arasi

2. luyindama noldu arkadas luyindama??? Bu adamin zorunlu opsiyonu vardi, ne bi kap var ne de bi aciklama... acaba antrenmanlara da mi katilmadi henüz? Ahmet denen takoz oynuyordu en son yerine, allah korusun...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

FB_IMG_1563706362728.jpg

Su transfer döneminde 2 seyi anlamiyorum, anlamayacagim:

1. elif elmas daha henüz hic bir yere transfer olmamisken, fb nasil o paraya güvenip transferleri yapti? Elife nasil o kadar para veriyor napoli, tabi dogruysa, bence o iste baska bisey var, sow vol 2 gibi geliyor. Seneye bedava elifi kiralarsa fb sasirmam veya devre arasi

2. luyindama noldu arkadas luyindama??? Bu adamin zorunlu opsiyonu vardi, ne bi kap var ne de bi aciklama... acaba antrenmanlara da mi katilmadi henüz? Ahmet denen takoz oynuyordu en son yerine, allah korusun...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt