Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andre Silva-Monaco işi bitmiş Marzio yazdı. Monaco Falcao'yu kesin olarak elden çıkaracak. Pazarlıkta da ciddi yol katettik sanırım. Oyuncuyla anlaştığımızı, ödeme formülü (sponsor) aradığımızı düşünüyorum.

falcao gelirse samatta gelmez.belki yabancı yedek alınmaz ve onye kiralanır

Falcao gelirse bence Samatta orta saha transferine bagli olur. Orta sahaya bonservis vermemiz gerekirse ona göre pazarlik yaparlar Samatta icin.
Ya mitroglu gitsin, biz de Diagne'yi satalım daha sonra Genk'ten Berge ve Samatta'yı kiralık + zorunlu opsiyon ile alalım kalan parayla.

D__0mxuW4AAOpKz

kral squad

bu sponsor muhabbetleri çok gereksiz konular Falcao 5-6m yıllıkla alınırsa kulüp karşılayabilir zaten...Selçuk'un tasarrufu+Eren'in maaşı 4.5m falan yapıyor zaten

Deniz Türüç gelir Yunus'u kullanmaya karar verirse hoca,Diagne yerine forvet,Mitroglou yerine forvet,Ozornwafor yerine orta saha alınır transfer kapanır

bu sponsor muhabbetleri çok gereksiz konular Falcao 5-6m yıllıkla alınırsa kulüp karşılayabilir zaten...Selçuk'un tasarrufu+Eren'in maaşı 4.5m falan yapıyor zaten
Falcao'nun yanı sıra en az 2 M alacak iki oyuncu daha alınacaktır. FFP kapsamında belirli bir total maaş meblağının da aşılmaması gerekiyor. Ona binaen demiştim sponsor arıyorlardır diye.

Falcao'nun yanı sıra en az 2 M alacak iki oyuncu daha alınacaktır. FFP kapsamında belirli bir total maaş meblağının da aşılmaması gerekiyor. Ona binaen demiştim sponsor arıyorlardır diye.
sana demiyorum herkes söylüyor,Falcao transferine sponsor olunur diye bir şey yok,daha göğüs sponsorumuz yok,

.................. Muslera
Guga.......Boss...Marcao....Nagatomo
................Fred......Seri
Fegh.............Teixera.........Onyekuru
......................Falcao

.....................Okan
Sener....Gokay......Donk.....Emre
..............Taylan...Selcuk
Mor............. Jimmy......... Babel
......................Eleke

1. Erencan
2. Adem
3. Mustafa
4. Mirza

4 altyapili 26 kisilik guzel bir kadro
Satabilecegin en az 7 tane potansiyelli futbolcun var
Teixera en zorlu transfer olur
Ama gelirse gozumuz gonlumuz hagiden beri ilk defa bir haliki 10 no izler

Linnes, mariano, belhanda, diagne, kostas, Ahmet, omer, yunus
Sunlardan 25 milyonluk satis yapsak muthis olurdu
:tbr:
hem isim olarak hem mevkisel tam anlamıyla yapılması gereken revizyon.
isimler hemen hemen aynı kalitede olması şartıyla değişebilir.
belki zor olur ama eksiksiz bir revizyon olur.Ve iddaa ediyorum 5 sene üst üste şampiyonluğu kimseye vermeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt