Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ayrıca hemde gözümüzün önünde ahada yeni yaptılar transfer şikesini açık seçik, muriç ve şu Ümraniyeden adam alıp hemen Kayseriye sattılar herif idmana çıkmadı

Sallamayalımlık bir şey yok. Son 5 video izlenme sayılarını hesap makinesinde topladığında izlenme sayımızın daha düşük olduğu görülüyor. Tüm videolara tek tek tabii ki bakmadım.

Her halükarda az veya çok konu bu değil. Zamanında aktif olarak Youtube’ta kanal yönetimi yapmış ve bu işlerden az çok anlayan birisi olarak söylüyorum, kanalı çok daha verimli kullanabiliriz. Sadece şuna karar vermeli yönetim. GS TV kapatıp YouTube kanalını kulübün resmi kanalı olarak mı kullanacaklar yoksa kulübün interaktif, taraftar ile iç içe videoların çekildiği ve aynı zamanda kulübün tüm Dünya’ya yönelik içerik üretebileceği bir alan olarak mı kullanacaklar? Buna kaynak ayırabilirlerse İngilizce videolar dahil muazzam işler çıkabilir. Hele Seri, Falcao gibi adamları kadroya dahil edebildiğimiz bu dönemde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzlenme sayıları bizden iyi demedin mi? Son 5 video diye bir ibare yok o mesajda. Tek tek bakıp hesap yapmaya da gerek yok bunun için.

Bu bilgi alenen yanlış.

Neler yapılabilir o ayrı bir konu.

Falcao'nun acilen gelip Diagne'deki rekoru kırması lazım. Bu adamı o listede en tepede görmek canımı sıkıyor

.
Screenshot_2019-07-21-16-32-24-723_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt