Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.024
- 67.095
- 5.003
Onu demek istedim zaten.şikedaşlarını bulmuşlarfbninde ruhunda şikecilik var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu demek istedim zaten.şikedaşlarını bulmuşlarfbninde ruhunda şikecilik var.
Komedi herifMuric e yılın transferi diyen adamı ciddiye alamıyorum![]()
İzlenme sayıları bizden iyi demedin mi? Son 5 video diye bir ibare yok o mesajda. Tek tek bakıp hesap yapmaya da gerek yok bunun için.Sallamayalımlık bir şey yok. Son 5 video izlenme sayılarını hesap makinesinde topladığında izlenme sayımızın daha düşük olduğu görülüyor. Tüm videolara tek tek tabii ki bakmadım.
Her halükarda az veya çok konu bu değil. Zamanında aktif olarak Youtube’ta kanal yönetimi yapmış ve bu işlerden az çok anlayan birisi olarak söylüyorum, kanalı çok daha verimli kullanabiliriz. Sadece şuna karar vermeli yönetim. GS TV kapatıp YouTube kanalını kulübün resmi kanalı olarak mı kullanacaklar yoksa kulübün interaktif, taraftar ile iç içe videoların çekildiği ve aynı zamanda kulübün tüm Dünya’ya yönelik içerik üretebileceği bir alan olarak mı kullanacaklar? Buna kaynak ayırabilirlerse İngilizce videolar dahil muazzam işler çıkabilir. Hele Seri, Falcao gibi adamları kadroya dahil edebildiğimiz bu dönemde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Heis Fenerbahçe için kendini hazırlıyorFalcao bireysel antrenmanlarına devam ediyor.