- 18 Temmuz 2009
- 82.348
- 240.880
- 5.263
Trtspor vermedi mi bir kaç gün önce
o bu değilde tüm avrupa basını monaco sayfaları Falcao Galatasaray diyor bizim basın falcao yok diyor bizim yönetim kesin bilgi akışını falan kesmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trtspor vermedi mi bir kaç gün önce
o bu değilde tüm avrupa basını monaco sayfaları Falcao Galatasaray diyor bizim basın falcao yok diyor bizim yönetim kesin bilgi akışını falan kesmiş
Uefaya faks gönder belki açarlar.Eee şimdi bu UEFA Elif transferi için soruşturma açmayacak mı?
Diagne nin babası sayılır balotelli. Kalite olarakta sorumsuzluk olarakta.Diagne arıza diye gitsin deyip balotelli gelsin demek nasıl bir buhran anlatılmaz.
Aziz Amca halletmişEee şimdi bu UEFA Elif transferi için soruşturma açmayacak mı?
Hallediversene ya faks makinem yokUefaya faks gönder belki açarlar.
Ayrıyetten muriç ve Ümraniyeden satın alınıp Kayseriye verilen topçu olayı da var kesin ve net olarak.Eee şimdi bu UEFA Elif transferi için soruşturma açmayacak mı?
Doğrudur. Apo şuanda başka işlerin peşinde.Bizim kulüp özel şirket gibi bu transfer olaylarında. Ctesi pazar resmi tatil galiba. Yanlışım varsa düzeltin biz daha tatil günlerinde transfer açıkladığımızı hatırlamıyorum.
verdi de trt spor dışında herkes yok 10m yok 8m yok 14 m maaşı var gelmez diyor sanırsın 4. stelth savaş uçağı projesi başlatıcaz yediremiyorlarTrtspor vermedi mi bir kaç gün önce
Göktuğhan ulan sen ne mal adamsın ya komedi resmen hahaha
Falçao'nun maasini cikariyor reyizzzzDoğrudur. Apo şuanda başka işlerin peşinde.
![]()
Yalaka hırbonun biri ya denizi fener alsın da bi tarafına soksun bu mal da rahatlasın.naahahhaha nediyor ezik 6222 cocugu
Ailesinin tercihide onemli gecen buna benzer birsey demisti.Anahtar Falcao da
1. Avrupada kendine gostermeye sececek, ve bize gelecek.
2. Yada, hic kasmadan senede 4-5m euro cebe indirecek 3-4 sene cinde.
Bakalim hangisine sececek