Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddenmi? Bende gitmeyi dusunuyorum fakat ben 3-4 hafta temelli dolanmayi dusunuyorum. Bi bok yok derken, biraz acarmisin?
Gezeceksen güzel ama dikkat et hep para çarpma derdinde taksiciside hepsi. Biz herşey dahil lüks bir otele gitmiştik halkını sevmedim hiç çok kurnazlar bahşiş verme suratına bakmıyor. Sonuçta fakir bir ülke birde otellerde amerikanlar çok görgüsüz hanzo hepsi. Biz çok gezmedik iki gün gezdik tek playa del carmen civarında.
Filipinlere gitmek istiyoruz bu sefer.
Baya ülke gezdim benim için kısa mesafede açık ara en iyi ülke fiyat konfor deniz lükslük açısından kesinlikle mısırın Sharm-el-sheikh şehri. Uzak mesafede ise Bali ve Kenya güzeldi.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Gezeceksen güzel ama dikkat et hep para çarpma derdinde taksiciside hepsi. Biz herşey dahil lüks bir otele gitmiştik halkını sevmedim hiç çok kurnazlar bahşiş verme suratına bakmıyor. Sonuçta fakir bir ülke birde otellerde amerikanlar çok görgüsüz hanzo hepsi. Biz çok gezmedik iki gün gezdik tek playa del carmen civarında.
Baya ülke gezdim benim için kısa mesafede açık ara en iyi ülke fiyat konfor deniz lükslük açısından kesinlikle mısırın Sharm-el-sheikh şehri. Uzak mesafede ise Bali ve Kenya güzeldi.

Bali benim için de güzeldi, ta ki filipinler’i görene kadar. (Cebu, palawan, bohol)

cyWAKxcQ

Falcao bize transfer olsun bizim twitter hesabı 10 milyon aboneyi hemen geçer.güney amerika da büyük ihtimal maçlarımız yayınlanır. sponsor çekmek kolay olur.

40 milyon koyarlarsa serbest maddesine görür herkes diyor bu mal, Elif denen kazma için, bide izlemişler takip etmişler fln
İnanılır gibi değil yahu :asd:

eskiden forumada ziyaretciydim ve bayaa takip ederdim bir sürü duyumcu vardı nerede onlar bizim basında da iş yok elin gavurlarına kaldık onlardan haberleri alıyoruz

Birazdan ilk 1 milyona ulaşmak önemliydi demeye başlarlar :D
Instagram'da bir dünya fark yediler akıllanmadılar
Youtube'u Galatasaray taraftarı önemsemedi bu zamana kadar. Yine dellendirdiler bizi herkes abone oldu. Bir camia düşünün her alanda tokatlansın

Filipinleri bende dusunuyorum 11 veya 12. Ayda 3 hafta. 3 eylulde tekrar Kuba yapacagim.
Baska yorumumda da belirttigim gibi ben diger adalari daha cok begendim. Bali cok kalabalik, pahali, 10 tane tapinak gorduk yeter da :D
Ama Endonezyaya tekrar gidecegim kismet olursa. 3 deprem, tsunami ve 1 de volkan patlamasi gorduk/duyduk/hissettik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt