Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Teee Allahım yaaaaBir de satistan 10-15% pay vereceklermis. Yuh.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teee Allahım yaaaaBir de satistan 10-15% pay vereceklermis. Yuh.
biliyorum onlara diyorum zatenYok ben demiyorum onu renkdaş haberler söyledi
Performansı düşen ve yaşı geçen her oyuncunun yerine transfer istemek gayet normal bir durum...Bu kadroyu bile begenmeyip bu beklerle olmaz diyen arkadaslar mevcut herhalde bir tarafa marcelo diger tarafa dani alves istiyorlar gerci onlari alsak alves yasli marcelo kisa boylu derler
Hakikaten yonetici olmak zor admlar ugrasip ffp varken su kadroyu kuruyor millet takmis beklere yutoda marianoda sezon basi iyi calisiyorlar seneye kendilerine cop diyenlere kapagi takacak
Donk, Hasan Şaş'ı sakatlamış kayarak ayağından topu alırkenŞimdi haberlere bakıyorumda antreman macında biçmiş bizimkiler birbirleriniYunus Akgün de çok formdaymış

Milli takıma 3 yıldır oynuyor olması ve menajerinin ciddi etkisi var bence. Diğer kulüpler, Çin ve Arap pazarı neyse de Napoli'nin bu topa girme ihtimali biraz düşük geliyor bana.Onye yede o parayı veriyordu o Napoli. Aynı yaştalar nerdeyse. Seri nin opsiyonu 18 mil
renkdaşım. Almanyada yılın en iyi genç oyuncusu Ozan 15 mil. Şampiypnlar liginde Cenk o kadar gol attı ite kaka zorla 20 küsüre gitti
Şahsi fikrim kesinlikle ama kesinlikle şike var.
Satamayacaklari için sorun yokTeee Allahım yaaaa
Trt Spor geçen gün Fener bonservise 5 küsür milyon harcadı dedi. Elifin satışı ile +11 milyon yaparlar.FB Elif'in satışından önce FFP açısından ne pozisyondaydi?
Bir de bu herifler hiçbir transferin maliyetini açıklamıyor o yüzden takip de edemiyorsun.
Gerizekalı olma ihtimalleri daha ağır basıyor yani adminimMilli takıma 3 yıldır oynuyor olması ve menajerinin ciddi etkisi var bence. Diğer kulüpler, Çin ve Arap pazarı neyse de Napoli'nin bu topa girme ihtimali biraz düşük geliyor bana.
Yusuf Yazıcı da bizim milli futbolcumuz, dünya şampiyonu Fransayı yenen kadrodaydı, aynı şekilde Melih te.Milli takıma 3 yıldır oynuyor olması ve menajerinin ciddi etkisi var bence. Diğer kulüpler, Çin ve Arap pazarı neyse de Napoli'nin bu topa girme ihtimali biraz düşük geliyor bana.