Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.496
- 8.861
- 1.698
Bitsinde kurtulalim artik şu stresten yaSon 43 gün hayırlısı inşallah 5 transfer daha yaparız en az.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitsinde kurtulalim artik şu stresten yaSon 43 gün hayırlısı inşallah 5 transfer daha yaparız en az.
Ben nagatomonun bu kadar cabuk silinmesine anlam veremiyorum adamin cigeri sondu toparladi geldi son iki derbide ileri cikmasada bir kere adamini kacirmadiPerformansı düşen ve yaşı geçen her oyuncunun yerine transfer istemek gayet normal bir durum...
20 yaşına basmayan wondercocuklar en kötü 10 gidiyorEljif düşünüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil ama bu yaşta bu paraları edecek bir potansiyel de değil.
Enesin 14 m euroya transfer olduğunu da unutmamak lazım.
Bu kadar mi vahim..
Elmas'i sattık Denktaş 16'yaşampiyon kulubun transfere gönül vermiş değerli taraftarı selamın aleykum
herhangi bi gelişme va rmı?
Realin 18 yaşındaki bebesine Real 45 m euro verdi yalnız.Manchester in 17 yaşındaki bebesi İntere zımba gibi gol atıyor, Reailin 18 yaşındaki bebesi frkikten Bayerne atıyor, ha bizim bu bebeler daha pişicek he. Adamlar zımba gibi ne yer ne içerler anlamıyorum. Bizimkiler bunların yanında, bıngıldağı daha olmamış süt cocuğu gibi
?Bu Hakan Şükür ne demiş öyle?
Denyo.
Olmaz.Saat 19.05 da birşey olur mu lan