Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Performansı düşen ve yaşı geçen her oyuncunun yerine transfer istemek gayet normal bir durum...
Ben nagatomonun bu kadar cabuk silinmesine anlam veremiyorum adamin cigeri sondu toparladi geldi son iki derbide ileri cikmasada bir kere adamini kacirmadi

Bu sene sezon basi kampi ile yine ilk geldigine donecektir cunku mukmmel profesyonel mariano evet dususte olmazsa lines var beklerr bu kadar takilmak luzumsuz

Belçika ekibi Westerlo, son olarak Las Palmas'da mücadele eden Emmanuel Emenike'yi transfer etti.

Westerlo, Galatasaray'dan Recep Gül'ü satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe'den Berke Özer'i de kiralamıştı.

Balotelli gelse rakipler, hakemler hep adamın üstüne oynayacak. Belhanda gibi az buçuk kontrol edebildiğimiz bir adamın bile her maç yüreğimiz ağzımıza geliyor kırmızı yiyecek diye. Balo'nun kontrol edilebilir bir tarafı yok. Yumuşak karnımız olur gelse.

Youtube’da paylaştığımız videolara baktım amatör işler olmuş. Bizim babel’in videoları çok daha kaliteli. Yönetim babel kimle çalışıyosa onla çalışsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kacirdigim birsey var mi

giphy.gif

Ne balotellisi allahin askina adami ornek alan adamdan neler cektik orijinali gelirse toptan sicariz kadikoyde maca ciksa 15 dakka sahada kalamaz

Adam gibi adam karakterli golcu komplr santrafor Falcao akar

Diagne gibi sorunlu adamı idare edemedik. Penaltı kullanma konusunda bile takmadı hocayı.

Önümüzde böyle bir örnek varken balotelliyi falan istemeniz veya heyecanlanmanız çok garip yaw.

Balotelli sorun, sorumsuzluk olarak diagnenin 2-3 seviye daha üstü.

ayrıca hiçbir şekilde uymaz takıma

Falcao da uymaz da, geçmişi yüzünden alıyoruz işte. kariyeri vs. Sorunsuz bir de.

Bizim almamız gereken forvet profili press gücü olan, savunmayı hücumdan başlatan, takım savunmasına yardımcı ve takım oyununa uyumlu biri.

Manchester in 17 yaşındaki bebesi İntere zımba gibi gol atıyor, Reailin 18 yaşındaki bebesi frkikten Bayerne atıyor, ha bizim bu bebeler daha pişicek he. Adamlar zımba gibi ne yer ne içerler anlamıyorum. Bizimkiler bunların yanında, bıngıldağı daha olmamış süt cocuğu gibi
Realin 18 yaşındaki bebesine Real 45 m euro verdi yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt