Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi emre b. Nin oynadigi donem şikecilerin 2 şampiyonlugu var.onlara da yardim etmiş feto heralde.

Vitaminsiz Emre vitaminli hale gelmiş
Fatih hoca eski öğrencisini istemez mi
D_dpUNaXsAIP1hZ.jpg

Fetö sponsorlari;

Koc, nihat ozdemir, fettah tahmince, ferit sahenk, ülker, topbas ailesi, istikbal, borajet, hamdi, acun

Bunlarin hepsinin ortak ozellikleri fetöbahceli olmalari

Fetö gitti fener bitti

Unutmayin fetoculerin bizim liseye neler dedigini 2000lerin basinda, alni secdeye degiyormus diye kovmustuk futbolculari ya guya :)

Tanistigim fenerliler fetöden girince bende fetönun sponsorlarindan girip hali saha macina, ordan 12 numaranin 15 temmuz mesajindan bekirin itiraflarina ordan dr nazimdan, fetocu abi kaptanlarina kadar sokup sokup cikariyorum

Canlida hos oluyor fetöbahceyi dotlerine sokmak affedersiniz :)

2019-20 GS GENİŞ KADRO

Muslera-Kocuk
Lala-Linnes-Luyindama-Marcao-Ozorn-Calik-Ulaş-Nagatomo-Tasdemir-Luş
Feghouli-Babel-Jimmy-Adem
Donk-Seri-Mehmet Özcan-Taylan-Selçuk
Belhanda-Akbaba
Falcao-Samatta-Erdinç

14'ü yabancı-26 futbolcu

Hakketen bunamış delirmiş bu adam. Elif bu şekilde 18 yapıyorsa, demekki 30 maç oynasa 35-40 milyon olacak.
Kemal Belgin
İşte bu adamlar bu işten para kazanıyor

Hakketen bunamış delirmiş bu adam. Elif bu şekilde 18 yapıyorsa, demekki 30 maç oynasa 35-40 milyon olacak.
Kemal Belgin
İşte bu adamlar bu işten para kazanıyor
Su çöp hali 18m ediyorsa iyi topcu olsa 40m ederdi demek istiyorsa doğruyu söylemiş. Su hali max 5m etmeliydi.

Nöbetle ilgili değil ama bu ülkede Fetö'cülerin mağdur olduğu ve ülkeye döndüklerinde kahraman ilan edilecekleri günleri göreceğimizi düşünüyorum.
15 Temmuz, Ergenekon, Balyoz vs hepsi RTE'ye ihale edilecek.

Yazın kenara..

(Umarım ceza yemem. Forum kurallarına aykırıysa MOD'lar uyarsın veya mesajı edit edebilirler.

Ah bu yanar dönerler..
Bu ülkede yıllar sonra bu gözler neler görecek ne dönüşler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt