Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WAMANGITUKA hala gelmedi mi be kardesim her gun Hasan Sas'in yalanladigi oyuncu yaziliyor

Benim anlamadığım bu zamana kadar ne konuştunuz ne oluyor neyin süresi 1 hafta, olursa isterse gelir istemezse gelmez. Ne konuşurlar anlamıyorumki böyle haftalarca.

ben şu falcao hocanın haberi yoka pek inanamadım amiyane tabirle tuvalete giderken hocaya soran yönetim (iyi anlamda söylüyorum) Falcao gibi bir operasyonu hocanın izni olmadan başlatmaz.

Arkadas yazdigim seyin ucu biraz siyasete dokunuyor diye uyari almistim yonetimden. 5 sayfadir feto akp hakan sukur falan konusuluyor

Rodop dinleyen var mı adamı dinleyemiyorum dakika başı lafa girip gereksiz uzatıyor ama bu transfer dönemi yönetimle olan ilişkisinden dolayı iyi kötü güven veriyor

özet geçebilecek olan varsa güzel olur

Nöbetle ilgili değil ama bu ülkede Fetö'cülerin mağdur olduğu ve ülkeye döndüklerinde kahraman ilan edilecekleri günleri göreceğimizi düşünüyorum.
15 Temmuz, Ergenekon, Balyoz vs hepsi RTE'ye ihale edilecek.

Yazın kenara..

(Umarım ceza yemem. Forum kurallarına aykırıysa MOD'lar uyarsın veya mesajı edit edebilirler.
gandırılmışız geri gel denilecek muhtemelen

Nöbetle ilgili değil ama bu ülkede Fetö'cülerin mağdur olduğu ve ülkeye döndüklerinde kahraman ilan edilecekleri günleri göreceğimizi düşünüyorum.
15 Temmuz, Ergenekon, Balyoz vs hepsi RTE'ye ihale edilecek.

Yazın kenara..

(Umarım ceza yemem. Forum kurallarına aykırıysa MOD'lar uyarsın veya mesajı edit edebilirler.
Öyle bi dünya yok... o senin dediğin halka milletin vergileriyle alınan uçaklarla tanklarla saldıran teröristlerin haklı olduğu anlamına gelir..
Ha pkklı teröristler he fetöcüler hiçbir farkı yok..

O fetöcü cemaat tarikat teröristleri heveslenmesin ahirete kadar unutmayız unuttırmayız yaptıkları hainlikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt