Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki kirmizi verecegim diyor.

Nasil bir sey sallayacak acaba

Ahmet renktas madem eminsin maliyeti de biliyorsundur. Bir zahmet söylesene ?
maliyetini bilsem zaten söylerim onu bilmiyorum ama falcaoyla anlastık monacoylada anlastık açıklanmamasının sebebi bana söylenen falcaonun monacoda gelecek sezondan kalma alacağı varmıs o alacak verecek işi için falcaonun menajeri ve monaco yetkilileri görüşme halinde o yuzden bekleniyor

Şuan biten bir transfer olsa direkt açıklanır oyuncuyu kampa getirirlerdi. Falcao halen tatilde nasıl bitti yazabiliyorsunuz ki şu zamanda. Diagne'nin satılması bekleniyor olayını da geçelim bu konuda her türlü gidecek zaten

gelecek dediğim futbolcu gelmezse kolpacı olurun furkan korkmaz bos yapma bana sinir etme adamı

Yav he de geç. Niye bukadar uzerine aliyorsun herseyi. Dogruysan zaten cikar ortaya ve pasa pasa havani atarsin. Suan belki hakliyken haksiz duruma düşüyorsun. Ozgurunde meselesi ayni. Polemige giriyor.

Boyle yerlerde polemige girmeyeceksin ve duyumlarınla koyup gececeksin

Evren Göz'ün hiç bir şey bildiği yok. Sosyal medyadan ne duyuyorsa onu içerden bilgi gibi yazıyor. Kendisine saygı duyardım eskiden ama ertem şenerlerden farkı kalmadı böyle.

bu febenin kanına işlemiş şike.Her türlü şikeyi yapar bunlar rakipten futbolcu satın alır maç alırlar.Galatasaray şampiyon olmasın diye maç satarlar.Şikenin damarlarında dolaşan bir camia için transfer şikesi yapmak oldukça doğaldır ve bu kadar şikeye rağmen adiliğe rağmen nerdeyse bejeke kadar ağlar bunlar.İstedikleri kadar şike yapsınlar biz gene s.ke s.ke şampiyon olacağız.

Şu anda 14 yabancımiz var.
Diagne, Mitroglou ve Ozonwafor gitse, 11 yabancı kalacak.
1 orta saha 2 forvet gelince yine 14 oluyoruz.
Onyekuru çok alışmıştı iyi de tabela yapmıştı. O tarz uçurtma topcuya her zaman ihtiyaç olur, onu da bir daha kiralamak lazım.
Gerekirse Linnes'i gonderecez yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt