- 1 Mayıs 2018
- 57.945
- 48.714
- 3.873
Hayatimda gordugum en bilgisiz yorumculardan biri.
adam resmen bir cop kotusundan farki yok
bir tanesi cop kutusu koy oraya wallahi fark etmez
hahahahahahaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatimda gordugum en bilgisiz yorumculardan biri.
bot atıyordu herifler. gece 15-20 artıyordu bir anda fbnin abone sayısı. en çok izlenen biziz zaten sıkıntı yokBu yutub meselesi ne ya ilk biz 1 milyon olmaliydik yönetim yok ki bizde
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bizim 11 e yaklaşan bir 11 yok diğer takımlarda. Hele fener inki tam leş.Muslera
Mariano-Marcao-Luyindama-Yuto
Seri-Donk
Feghouli-Belhanda-Babel
Diagne
Harun
Dirar-Serdar-Sadık-Hasan
Josef-Emre
Moses-Kruse-Garry
Muriqi
Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Caner
Doruktan-Oğuzhan
Quaresma-Ljalic-Lens
Burak
Uğurcan
Pereira-Campi-Hüseyin-Novak
Obi-Parmak
Abdülkadir-Sosa-Yusuf
Yok
İnstagram hesabından transfer önerileri dışında cevap verebiliyo Oyuncu önermek istiyosak forumda bi renktaş site linki atmıştı.Resmi siteden önermiştik.Linki bulursak atalım..emre utkucan'ı foruma davet etsek ya bu yaz. gelmez mi bir konu açsak önerilerimizi yazsak onlar tabii ki biliyordur ancak çok güzel olur böyle bir dayanışma. forum cidden güçlü ve büyük bir kitleye sahip.
denenmeli.
Bizden ayrılacak olmanın verdiği üzüntüdendir inşallahDiagne neden durmadan dudaklarini büküyor?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Rekabet isimize geldi, bence isteyerek ya da istemeyerek basarili yonetilen bir surec.Bu yutub meselesi ne ya ilk biz 1 milyon olmaliydik yönetim yok ki bizde
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bizim 11 e yaklaşan bir 11 yok diğer takımlarda. Hele fener inki tam leş.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2020 de bitiyor kontratıfalcao yerine giroud alınamaz mıydı
sezon sonu free idi galiba
Cagne'ye artik gitti gözüyle bakiyorum. Belli ki Monaco önce Andre Silva transferini resmiyete kavusturmak istiyor cünkü dünyada ciddi forvet kitligi var, onunla da anlasmislar, belki yasindan da dolayi cok istiyorlar. Ama sigorta olarak da elimizde Falcao kalsin diyorlardir eger transfer olmazsa.
Cagne ve Andre Silva transferleri resmiyete döküldügü an, Falcao transferi gerceklesir.
Samatta ne durumda bilmiyorum belki sapkadan baska tavsan da cikabilir. Yalniz dikkat ettim, Falcao da Samatta da "kisa" boylu forvet.
Ikisi de kisa olur mu bilemem. Gecen sezon mac sikistiginda uzun Donk ve Maicon'u atmisti hoca forvete.
Bence biri kisa (Falcao veya Samatta), digeri uzun olur (kim acaba?).
İnstagram hesabından transfer önerileri dışında cevap verebiliyyuncu önermek istiyosak forumda bi renktaş site linki atmıştı.Resmi siteden önermiştik.Linki bulursak atalım..

@futbol_5: Diagne ile araplar ilgileniyormuş...Diagne tamam dediği gidecekmiş...Galatasaray noktasında sorun yokmuş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi