Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yutub meselesi ne ya ilk biz 1 milyon olmaliydik yönetim yok ki bizde

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
bot atıyordu herifler. gece 15-20 artıyordu bir anda fbnin abone sayısı. en çok izlenen biziz zaten sıkıntı yok

Muslera
Mariano-Marcao-Luyindama-Yuto
Seri-Donk
Feghouli-Belhanda-Babel
Diagne

Harun
Dirar-Serdar-Sadık-Hasan
Josef-Emre
Moses-Kruse-Garry
Muriqi

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Caner
Doruktan-Oğuzhan
Quaresma-Ljalic-Lens
Burak

Uğurcan
Pereira-Campi-Hüseyin-Novak
Obi-Parmak
Abdülkadir-Sosa-Yusuf
Yok
Bizim 11 e yaklaşan bir 11 yok diğer takımlarda. Hele fener inki tam leş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne neden durmadan dudaklarini büküyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

emre utkucan'ı foruma davet etsek ya bu yaz. gelmez mi bir konu açsak önerilerimizi yazsak onlar tabii ki biliyordur ancak çok güzel olur böyle bir dayanışma. forum cidden güçlü ve büyük bir kitleye sahip.
denenmeli.
İnstagram hesabından transfer önerileri dışında cevap verebiliyo Oyuncu önermek istiyosak forumda bi renktaş site linki atmıştı.Resmi siteden önermiştik.Linki bulursak atalım..

falcao yerine giroud alınamaz mıydı
sezon sonu free idi galiba

Cagne'ye artik gitti gözüyle bakiyorum. Belli ki Monaco önce Andre Silva transferini resmiyete kavusturmak istiyor cünkü dünyada ciddi forvet kitligi var, onunla da anlasmislar, belki yasindan da dolayi cok istiyorlar. Ama sigorta olarak da elimizde Falcao kalsin diyorlardir eger transfer olmazsa.

Cagne ve Andre Silva transferleri resmiyete döküldügü an, Falcao transferi gerceklesir.

Samatta ne durumda bilmiyorum belki sapkadan baska tavsan da cikabilir. Yalniz dikkat ettim, Falcao da Samatta da "kisa" boylu forvet.

Ikisi de kisa olur mu bilemem. Gecen sezon mac sikistiginda uzun Donk ve Maicon'u atmisti hoca forvete.

Bence biri kisa (Falcao veya Samatta), digeri uzun olur (kim acaba?).

Falcao yerden 1.5 metre havaya ziplayan bir forvet. Hava hakimiyeti oldukca yuksek. Boyu sorun degil kesinlikle.

İnstagram hesabından transfer önerileri dışında cevap verebiliyo_Oyuncu önermek istiyosak forumda bi renktaş site linki atmıştı.Resmi siteden önermiştik.Linki bulursak atalım..

resmi sitenin iletişim kısmında var scout öneri kısmı ama ilgilenildiğini pek sanmıyorum. çoook oyuncu gönderdim ordan öneri olarak.

Ebubekir ve Banega bilinçli medyadan düşürüldü diye düşünüyorum.
Seri nin gelmesinden sonra Banega gelirse Belhanda yolcu demektir.
Belhanda yı göndermessek Banega dan vazgectigimizi düşünüyorum

Yahu dusunuyorumda, daha gecen hafta az daha yönetim düşüyordu mahkemece. Veya butce kisitlamasi cezasi isteniyordu.

Şimdi ise bir gece ansızın Banega 8, Falcao 9

Falcao haberlerine hala inanamiyorum ama seri’ye de inanmamistim bu yuzden olur insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt