Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
d7a4713ecc224ce2783ceaacad9db25e.jpg

bmw 325i m sport 2011 sedan mi yoksa honda civic type r mi heis

Az önce linkini verdiğimiz AS gazetesi Falcao haberinin kaynağı Güneş gazetesi imiş.

Arkadaslar, Fred ismi ilk benden cikti. Keramettin Baskan sahittir.

Tamam başarısısız ama bu elif kazmasının 16 milyon etmeyeceği gerceğini değiştirmez asla.
Elif kazması tabiki etmez ama çok genç yastan beri milli takımda ve iyi menajeri var
Joa Felix denen velet 120milyon edermi 50bile etmez ama sanırsın hazardi sliyorlar gibi nasıl.paralar verdiler
Genç potansiyellere Avrupalılar bu paraları veriyor ama pazarlamak çok önemli
Biz pazarlamayı abartmiyorum hiç beceremiyoriz hatta aciziz bence

O değilde Fanatik var Hürriyet var SÖZCÜ var Sabah var. Bunları kaynak göster. Ulan bayilerde bile zor bulunan gazeteyi kaynak gösteriyorlar. Şimdi sabah çıksam Güneş gazetesi almaya koskoca Antalya da zor bulurum

Ona kalsa dünyanin en iyi kadrosuda kargalarda

Buyuk olmak ve buyuk dusunmek bugun burak bizde olsa falcao ismi gecse bir kisi surda gelmesin demezdiki burak bizde bjk tan daha faydaliydi biz uzerine drogba aldik

Sonrada bize bakip gipta ediyorlar bunu degisik sekilde nefretimsin Galatasaray diye topic acarak belli ediyorlar

Daha makro sekilde bile dusunemezken takiminiza aldiginiz en buyuk oyuncu guti iken nasil bizle rakip olduklarini dusunuyorlar inanamiyorum

Once hayal edin tinerci kardeslerim ibrahimovic falcao drogba snejdeir gibi dunya yildizlarini burak gibi q7 gibi musveddelere tapmayi birakin sonra gelin karsimiza konusalim iyiki GALATASARAY'liyim diyorum bunlari gordukce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt