Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca AS gazetesi (Falcao'yu düşündüğümüzde hele ki Kolombiya divizyonu), bir tane gazete haberine göre haber yapmaz, illa ki teyitler yapılmıştır

Muslera

Mariano Luyindama Marcao Nagatomo

Belhanda Seri Fred

Feghouli Falcao Babel

H. O.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence basında adı çıkan Josef-Esiti-Nzonzi gibi uzun çok yüksek fizikli oyuncular olmayacak yeni ön liberomuz, evet isim olarak çok uçuk ama tip olarak Fred gibi kısa çabuk ön liberolar daha çok Fatih Terim'in isteyeceği bence

Özellikle Nakamba-Ascacíbar-Nahitan Nández veya Nampalys Mendy tipinde bir ön libero bekliyorum ben ...
kısaca mehmet topal ho diyosun

Seri ilk 10 transfer içinde. Sasyonel değil takıma ihtiyacı açısından en iyi transfer icinde

Kursuna gerek yok gözlerin var ya

640x360_b9a6477d-b74c-4164-bac3-b7ed9c1ecf93.jpg

Emre Okan orta sahası gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani reis tam olarak öyle, Fatih Terim'in 1 adamı tek başına defansif orta saha olarak bırakıp onun tek görevinin defans yapmak olacağını zannetmiyorum

Takımı birlikte hücuma kaldırıp birlikte defans yaptırmak isteyen kısa çabuk orta sahalar ile oynamak isteyen Fatih Terim bence bu tipte bir defansif orta saha arıyordur tabii çok uçuk bir ihtimal ama Santiago Ascacíbar'ı alabilsek çok iyi olurdu

falcaonun portoya gideceğini düşünüyorum.Orası ikinci ülkesi gibi.Aile falan da lafları geçiyor.

O Porto haberinde "Falcao's salary (€ 9m per year) could still be a problem in Porto" ibaresi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt