Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.518
- 1.307
- 1.523
Koskoca AS gazetesi (Falcao'yu düşündüğümüzde hele ki Kolombiya divizyonu), bir tane gazete haberine göre haber yapmaz, illa ki teyitler yapılmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sedan ? Ford mı Subaru mıbmw 325i m sport 2011 sedan mi yoksa honda civic type r mi heis
kısaca mehmet topal ho diyosunBence basında adı çıkan Josef-Esiti-Nzonzi gibi uzun çok yüksek fizikli oyuncular olmayacak yeni ön liberomuz, evet isim olarak çok uçuk ama tip olarak Fred gibi kısa çabuk ön liberolar daha çok Fatih Terim'in isteyeceği bence
Özellikle Nakamba-Ascacíbar-Nahitan Nández veya Nampalys Mendy tipinde bir ön libero bekliyorum ben ...
Kac euro?Nampalys Mendy sahane olur
Yani reis tam olarak öyle, Fatih Terim'in 1 adamı tek başına defansif orta saha olarak bırakıp onun tek görevinin defans yapmak olacağını zannetmiyorum
tabiki hondabmw 325i m sport 2011 sedan mi yoksa honda civic type r mi heis
Falcao zu Porto(le10sport)
2-3 gün önceki haber.porto ilgilenmiyo,portekiz basını söylediFalcao zu Porto(le10sport)
Bence sen inanmak için her yolu deniyorsunKoskoca AS gazetesi (Falcao'yu düşündüğümüzde hele ki Kolombiya divizyonu), bir tane gazete haberine göre haber yapmaz, illa ki teyitler yapılmıştır
yani para
Sen denemiyor musun?Bence sen inanmak için her yolu deniyorsun
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi