Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Para diyorsa >>> Çin
Aile / Akraba diyorsa >>> MLS
Göz önünde bulunmak (milli takım ) / Sportif projeler diyorsa >>> Galatasaray
Hepsinden biraz olsun diiyorsa Porto
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para diyorsa >>> Çin
Aile / Akraba diyorsa >>> MLS
Göz önünde bulunmak (milli takım ) / Sportif projeler diyorsa >>> Galatasaray
Az sabır .. gelecek yakında !Falcao'yu getir bana Arif!
Ahmet Hocam, iyi niyetle soruyorum. Az evvel bir Genk-Gent meselesinde adınız geçti. Bir yorumunuz var mı buna?36 yaşında 190 boyunda 88 kg her uvzu yeterince büyük bir adamım Falcao aciklasin Furkan Korkmaz ve senin gibi 2 gram aklı olanlara çok güzel laflar sokucam burda bekleyin siz
190 boyunda 105kg adamım ben de.36 yaşında 190 boyunda 88 kg her uvzu yeterince büyük bir adamım Falcao aciklasin Furkan Korkmaz ve senin gibi 2 gram aklı olanlara çok güzel laflar sokucam burda bekleyin siz
yok abi aman ne bmwsi yaBizim burda gencler, cogu paraya buldugu zaman ne olursa olsun BMW aliyorlar. farketmiyor yani hangi model olsun, ama illa bmw haha.
@Furkan Korkmaz36 yaşında 190 boyunda 88 kg her uvzu yeterince büyük bir adamım Falcao aciklasin Furkan Korkmaz ve senin gibi 2 gram aklı olanlara çok güzel laflar sokucam burda bekleyin siz
yok abi aman ne bmwsi ya
burada da ayni en kötü bmw 1le dolaniyorlar
kizlar bile öyle ya meslek yapmaya baslayip az para biriktiren hemen bmw aliyor
Konuşma 5 saniye sürmüş yani.
toyota dünyada 1 numara zatenjaponlar cok saglam reis, babam lexus almaya dusunuyor.
Benimki saka. Daha once Fred'i onermistim de imkansiz dendi. Sonra basinda cikmaya basladi ama bence imkansiz degil.fred mevzusu sallama demi ? gerçek olamaz diyorum![]()