Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
pfff falcao gelmesin yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa kolpa show
mmmmmmmmmmmizah show
olur broelif,jailson ve zayc için fb toplam 15 milyon istiyorum dese türkiyeden yada avrupadan alan olur mu sizce?
CL öncesi iyi bir sınav olur bizim için. İlla Lpool olması gerekmiyor başka bir takımlada olabilir.Biraz fazla sanki
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
150 bin Euroluk Elif 18 milyon olmuş.
Eroin kaçakçılığı bile bu kadar kar getirmez.
Her sene bul Makedonya gibi kıçı kırık bir ülkeden 100-150 bin Euroluk futbolcu, bir sene yedekte bekletip Avrupa’nın kalbur üstü bir takımına 18-20 milyon Euro’ya sat.
Bir kaç sene içinde 1 milyar Euro gibi rakamlara ulaşıp çok güzel takım kurulabilir bu hesapla.

Şu belçika ligindeki azmanı ilk sen söylemiştin herhalde. Ne oldu o şimdi anlat bakalım...
1 sene sonra dandik bir takıma kira kira sonra adını unuturuzUlan bu elif gitsin napolide 11 in degismezi olsun bende furbol bilgimi sorgulayip hic bir futbolcuya cop les demeyecegim soz veriyorum sayin gsc ailesi
Yemin ediyorum renktas oturup ozellikle elifi izledigim 4 5 mac var sadece elifi takip ettim adamda tamam teknik yok calim yok ama bunda ne goruyorlar diye baktim baktim baktim1 sene sonra dandik bir takıma kira kira sonra adını unuturuz