Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Onyekuru satin alma opsiyonu ile gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda içimizdeki İrlandalılara koymaya devam edecektir bu senede satılsa da satılmasa da
Ben belhandayi beğeniyorum aslında ama 8 numara adamın mevkisi ikinci forvet felan oynayamaz...Bunlarda yorumcuyum diye geçiniyor.
Ne olacak fenerli değil mi tabiki belhandanın kalmasını isteyecek.
İdaaa ediyorum şu belhanda satılsın yerine ortalama bir 10 no veya ofansif orta saha alınsın yapılacak olan diğer transferlerle ligi garantileriz.
Yakın
ben aksam SCHERDERLIN ile resmi görüşmeler yapıyoruz diyorum gece arkamdan 40 bin tl kolpacı diyen adam gurpegi deyince ateşi yakmış diyor evet izmir karsıyakalıyım su an memleketime geldim normalde fransada yasıyorum maasımda 7000 bin euro tl cevirirsen yaklasık 40 bin tl herkesi kendin gibi mi zannediyorsungurpegi ateşi yakmış
Yanlız ne entersan değil mi.Diario de Sevilla
Lopetegui, kafasındaki oyun planı olan 4-3-3'te Fernando'nun yanına aradığı adamı buldu, Nemanja Gudelj.. Sevilla, oyuncunun Aralık ayaına kadar sözleşmesi bulunan Guangzou'dan ayrılmasını bekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 51882
Gecelim o isi ya adam son 3 dakika zaman gecirmek icin oyuna alina herifti. Ozan tufan elif gibi 3 tane oyuncu ederdi heralde bugun 30-40 falan ederdi. Bizim yunus su an 25 milyon euro o halde.elif gibi adamı 17 milyona sattılar.
Bizde içi geçmiş muğdat, adem gibi oyuncuları alacağımıza yurt içi ve dışında biraz araştırma yapalım. biz alt yapıda o kadar zor yetiştirip iyi fiyata satmak için taklalar atarken adamlar bedava oyuncu bulup çok rahat satıyorlar.
Biz alt altyapıdan ozan gibi kaliteyi 12 ye zor sattık..burada ozanında çok ciddi suçu var.Birde bunu çapsız yöneticiler övüyordu yok opsiyonu uygulatmadı diye..
ozanı çok rahat 15 üstü paraya satabilirdik.
diagne gibi adama o kadar para ver ondan sonra satmak için taklalar at..
Ya hocam kusura bakma da,bokunu çıkardın işin.İnanmıyorlar sana işte.Ne diye kendini rezil ediyorsun.Takıl diğer normal üyeler gibi.Vallahi duyumun çıkarsa kimse para falan vermez sana en fazla 10 tane like alırsın.ben aksam SCHERDERLIN ile resmi görüşmeler yapıyoruz diyorum gece arkamdan 40 bin tl kolpacı diyen adam gurpegi deyince ateşi yakmış diyor , evet izmir karsıyakalıyım su an memleketime geldim normalde fransada yasıyorum maasımda 7000 bin euro tl cevirirsen yaklasık 40 bin tl herkesi kendin gibi mi zannediyorsun
ben aksam SCHERDERLIN ile resmi görüşmeler yapıyoruz diyorum gece arkamdan 40 bin tl kolpacı diyen adam gurpegi deyince ateşi yakmış diyor, evet izmir karsıyakalıyım su an memleketime geldim normalde fransada yasıyorum maasımda 7000 bin euro tl cevirirsen yaklasık 40 bin tl herkesi kendin gibi mi zannediyorsun
gurpegi ateşi yakmış
Kimin ateşini nerde yakmış görmedim bengurpegi ateşi yakmış
adam aksam bana 40 bin tl maas alan kolpacı burda mı demiş gece ben uyurken ona cevap yazdım yoksa öyle bir derdim yok bana ergen diyenler vardı onlara cevap vermek için bana satasana cevabımı veririm yoksa herkesin kazancı kendineMaaşını sürekli vurgulamak nedir ? 40 bin tl maaş alınca beyfendi mi olunuyor ?
Norveç’miş hocam.Akyazı mı burası