Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben aksam SCHERDERLIN ile resmi görüşmeler yapıyoruz diyorum gece arkamdan 40 bin tl kolpacı diyen adam gurpegi deyince ateşi yakmış diyor, evet izmir karsıyakalıyım su an memleketime geldim normalde fransada yasıyorum maasımda 7000 bin euro tl cevirirsen yaklasık 40 bin tl herkesi kendin gibi mi zannediyorsun

biliyorsun ben de sana kolpacı diyenlerdenim hala inanmıyorum lakin geçen gün konuşunca boş bir insan olmadığını anladım.. Bence gir duyumunu yaz boşa millete cevap yetiştirmeye çalışıyorsun senin dediklerin çıkarsa zaten efsane olursun ..

Nöbet @ahmet denizci muhabbetine çok kirleniyor yönetim duyum vermesine izin veriyorsa bırakın yazsın inanan da inanır yani..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet, 40 bin tl alıyorsan duyumculuğu bırak. Duyumculukta iyi para yok, bir zamanların ünlü duyjmcusu Aşkın Ateşi şimdilerde pazarcılık yapıyor.
ben para için yapmıyorum zaten türkiyede tatildeyim bos vaktim var herkes gibi galatasaraylı olarak transferleri merak ediyorum o kadar

Gssozluk üyeliği olan varsa Danilo Barbosa başlığına birşeyler yazsın bu adamla nasıl ilgilenilmez anlamıyorum.

Morgan Schneiderlin denen oyuncudan daha faydalı olur

O zaman sen duyumunu yaz geç. Kolpacı diyen desin. Zaten duyumcu olupta kolpacı olmayan mı var. :)
ya kardeşim transferi ben yapmıyorum görüştüğümüz futbolcuları yazıyorum ben deyince kolpacı diyen adamlar gurpegi deyince ateşi yakmıs diyor gelde sinir olma ya ne garip insanlar var burada

Gudelj de gelirse Banega 100000% gider

Yalnız. Keltoş monchi Banega'nın değerini düşürüyor.

Fernando-Banega takasını efendi efendi yapsaıdı üstüne 2-2,5 falan alırdı bizden.

Ama şimdi bizden 5M den fazla alamazki o parayı bile vereceğimizi düşünmüyorum. Kısacası ya Fernando ile kafa kafaya gelecek ya da biz üste para almış gibi olacağız.

Yalnız. Keltoş monchi Banega'nın değerini düşürüyor.

Fernando-Banega takasını efendi efendi yapsaıdı üstüne 2-2,5 falan alırdı bizden.

Ama şimdi bizden 5M den fazla alamazki o parayı bile vereceğimizi düşünmüyorum. Kısacası ya Fernando ile kafa kafaya gelecek ya da biz üste para almış gibi olacağız.
Monchi zaten acikladi gidenler olacak diye. Bakalim ne olacak.
Dedigin gibi yapmayip mala bagladi .
Torresi aldilar bir kac OS daha aldilar anlasilan gudelji de istiyorlar.
Bizde Seriyi aldik

Başak Şamp.ligi ön eleme turunda Viktoria Plzen/Olympiakos galibiyle eşleşti.İyi kura,Portodan yırttılar

Yanlız ne entersan değil mi.

Forum da çoğu kişiye göre Fernando "bitmiş" idi.. burdan ancak Arabistan yapar fln deniliyordu..

Herif Sevilla gibi bir takım da ilk11 oynayacak gibi. Veya en azından 1. Yedek tercihi.

Yahu ne bitiği bizim ülkedeki futbolcu bilgisi yerlerde sürünüyor.
Sevillanın yaptığı takım savunmasıyla bizim yaptığımız takı savunması arasında dağlar kadar fark var.Geçen seneden bahsediyorum.
Bizim kadar kötü takım savunması yapan başka bir üst düzey takım yoktur.Doğal olarakda bazı oyuncular kötü gözükür.
fernando zaten hiçbir zaman tempolu değildi.Ama tekniği, futbol zekası çok üst düzey adam. Doğal olarak doğru oynayan bir takımda başarısız olma ihtimali çok az.

Tabiki hem sakatlık riski hem yaşından dolayı 4,5 milyonna satılmasıda bir seçenekdir.Ama yerine daha iyisini alacaksın.belhanda gibi bir adamıda göndereceksin.Aksi taktirde yapılan hiçbir işin anlamı kalmaz.

Ya buyuk ihtimal Mitroglunu da yollayacagiz. Diagne ve Mitroglu 2.6 şardan 5,2 aliyor. Bi tane yerli konur. Onyekuru da kiralanirsa Falcao yu gerektiginde Babel yedekler.

Su asagidaki hucum hatti CL hariç iş gormez mi ?

---------------------------Babel----------------------------

Onye------------------Banega------------------Feghouli
Ha, gecen sene forvette eren yerine babel olsa gruptan cikardik. Ligde minimum 30 golu var bu ekibin.

Monchi zaten acikladi gidenler olacak diye. Bakalim ne olacak.
Dedigin gibi yapmayip mala bagladi .
Torresi aldilar bir kac OS daha aldilar anlasilan gudelji de istiyorlar.
Bizde Seriyi aldik

Banega defteri kapandı veya kapanmalı bence artık

Merhabalar gençler..
Adminler sağolsun Marcao'ya R harfini L yazdık güya hakaret ettik diye 3 gün MYC yedik. Kendi forumumuzda afedersin şey gibi kaldık anladınız siz onu.
İnsanları forumdan bu yüzden soğutuyorsunuz ne küfür ettik ne bişey yaptık bu kadar ağır yaptırımın sebebi nedir?
2010'dan beri forumda üyeyim ben siz kime neyin otoritesini kuruyorsunuz? Bu kadar küçük bişeye böyle ağır yaptırım yapmak size , foruma ve üyelerine ne kazandırıyor? siz kimsiniz de beni renkdaşlarımdan mahrum bırakıyorsunuz.???
Yakında 10-15 tane burnundan kıl aldırmayan saçma esprilerle kendi aranızda like atacağınız bir mecra yapacaksınız bu forumu..!!!

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onyekurunun yerine kanat oyuncusu olarak kiralayabileceğimiz başka bir adam yok mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt