Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 15 milyon
Psycho 8 milyon
Yunus 3 milyon
Mariano 3 milyon
Linnes 5 milyon

Mis gibi 34 milyon euro

Banega 5 milyon
Schneiderlin
Onyekuru
Cenk uclu paketi 20 milyon +si seneye
Mehmet 1 milyon
Mert 1 milyon
Guga 5 milyon
Falcao bedava
Emre Mor

-2 deyiz zaten

Al sana mis gibi kadro :)

Emre Bol karaktersizine bakmayın siz. Eğerki eleştiriyorsa yanlış diyorsa bilinki doğru yoldayız. Falcao bu takıma 2 sınıf atlatır. Tüm dünya adamın büyük kaliteli olduğunda hemfikir. Yaşına bakmaya gerek yok 2 sene top oynasa bize yeter. Fakat yanında birde yetiştirmelik forvet alınırsa iyi olur. 19-24 yaş arası, falcao arkasında bekleyip ondan birşeyler öğrenecek bir adam lazım. Basında geçtiği gibi Falcao ile birlikte samattaya o kadar para verileceğini zannetmiyorum.

Falcao şartları zorlamayacaksa kesinlikle gelmeli ve şu an mevcut olan 2 forvet oyuncumuzla da yollar ayrılmalı.Falcaoyu kulübede kim bekler bilmiyorum ama kostas ve diagne ile bu iş yürümez

Merhabalar gençler..
Adminler sağolsun Marcao'ya R harfini L yazdık güya hakaret ettik diye 3 gün MYC yedik. Kendi forumumuzda afedersin şey gibi kaldık anladınız siz onu.
İnsanları forumdan bu yüzden soğutuyorsunuz ne küfür ettik ne bişey yaptık bu kadar ağır yaptırımın sebebi nedir?
2010'dan beri forumda üyeyim ben siz kime neyin otoritesini kuruyorsunuz? Bu kadar küçük bişeye böyle ağır yaptırım yapmak size , foruma ve üyelerine ne kazandırıyor? siz kimsiniz de beni renkdaşlarımdan mahrum bırakıyorsunuz.???
Yakında 10-15 tane burnundan kıl aldırmayan saçma esprilerle kendi aranızda like atacağınız bir mecra yapacaksınız bu forumu..!!!

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya hakaret etmişsin, ne güyası?

Falcao nun maaşını eleştirenlere, gecen sene Slimani kaç para aldı diye sorun arkadaşlar.
Ayrıca belki Slimani de Falcao hayranıdır.

İyi niyetini anlıyor ve destekliyorum ama sergen kardeş inan yunus tan hiç bir şey olmaz. Keşke gt olsam da tüm laflarımı yesem süper bir şey olsa ama yunus çok yetersiz
kaç maçta şans buldu da yetersiz oluyor?2.yarıda hiç şans verdi mi fatih hoca?yok.hazırlık macında 30 dk oynadı yedeklerle çöp yaptınız yine,gecen yaz da süper yetenekti di mi?bana mesajlar atılyodu altyapı harbiden iyiymiş bilmem ne...bence şu anlayısı bi değiştirelim.iyi niyet değil,sizin bakıs acınızda futbolcuyu 1 maçla bitirme hastalıgınızda sorun var genel anlamda.augsburg macında iyi oynarsa ne olacak?süper yetenek mi olacak yeniden

Son düzenleme:
Falcao bence eşinden dolayı ve para meselesinden dolayı MLS'i tercih edecek.Yönetimin bu süreci yönetme kabiliyetini burada göreceğiz.B planları kim hemen açıklayacaklar mı yoksa bizi kanser mi edecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt