Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Hersene aynı olay. Şikecileri gazlarlar gazlarlar bizi gömerler, mayısta da alayını biz gömeriz. Akıllanmaz bunlar çünkü beyin yok. E yedikleri kaba sıçmak istemiyorlar tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao hayırlı olsun
Banega defteri kapandı veya kapanmalı bence artık
onlarda editlenip uyarilarini aliyorlar. Kotalari doldugunda otomatik olarak ceza aliyorlar sistemden.Herkesle afedersin t..k geçiliyor biz bir Malc..o yazdık diye ceza yedik bide 3 gün vermiş beyenfiler masası.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya hakaret etmişsin, ne güyası?Merhabalar gençler..
Adminler sağolsun Marcao'ya R harfini L yazdık güya hakaret ettik diye 3 gün MYC yedik. Kendi forumumuzda afedersin şey gibi kaldık anladınız siz onu.
İnsanları forumdan bu yüzden soğutuyorsunuz ne küfür ettik ne bişey yaptık bu kadar ağır yaptırımın sebebi nedir?
2010'dan beri forumda üyeyim ben siz kime neyin otoritesini kuruyorsunuz? Bu kadar küçük bişeye böyle ağır yaptırım yapmak size , foruma ve üyelerine ne kazandırıyor? siz kimsiniz de beni renkdaşlarımdan mahrum bırakıyorsunuz.???
Yakında 10-15 tane burnundan kıl aldırmayan saçma esprilerle kendi aranızda like atacağınız bir mecra yapacaksınız bu forumu..!!!
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaç maçta şans buldu da yetersiz oluyor?2.yarıda hiç şans verdi mi fatih hoca?yok.hazırlık macında 30 dk oynadı yedeklerle çöp yaptınız yine,gecen yaz da süper yetenekti di mi?bana mesajlar atılyodu altyapı harbiden iyiymiş bilmem ne...bence şu anlayısı bi değiştirelim.iyi niyet değil,sizin bakıs acınızda futbolcuyu 1 maçla bitirme hastalıgınızda sorun var genel anlamda.augsburg macında iyi oynarsa ne olacak?süper yetenek mi olacak yenidenİyi niyetini anlıyor ve destekliyorum ama sergen kardeş inan yunus tan hiç bir şey olmaz. Keşke gt olsam da tüm laflarımı yesem süper bir şey olsa ama yunus çok yetersiz
Ne yapmisBanega instada bize selami cakmis![]()
Hoydoooaaaaafalcao inter miami'yi takibe almış , iptal. geçmiş olsun belliydi böyle olacağı.
Hava sıcak balkonda yatıyorum.Uyurken hem cami hem kapiyi acik tutma rengim. Cereyan yapiyor sonra