Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Falcao'yu istemiyorum artık. Onca para bayılıp bir de herif sakatlık falan yaşayacak üstüne otururuz artık. Verilen paralar ve adamın yaşı her türlü riske açık.

Sapasağlam gelsin oynasın o formanın içerisinde izleyelim çok isterim. Ama şu yukarıdaki riskler yüzünden ürkerek izliyorum gelişmeleri. Olmazsa da üzülmem...

Juventus yönetimi, Tottenham karşısında ikinci yarıda oyuna kaptan olarak girip gol atan Gonzalo Higuain'i takımda tutmayı düşünmüyor. Lukaku konusunda Manchester United ile anlaşamayan Inter, Arjantinli golcüyü kadrosuna katmak istiyor. (La Gazzetta dello Sport)

ben bir chicharito sürprizi bekliyorum hala.

;)
banega-galatasaray-photoshop-1.webp

Olm su diagne kesin gitti di mi bak kalmasin elde falcao samatta falan diyonuz ama?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Chicharito: "Bilmiyorum, geleceğimi bilmiyorum. Hiçbir şey benim elimde değil, ne olacak bilmiyorum.

Abdurrahim'in şiveyi anlamamış galiba.

@Musap Aydinli
@Alper Altun

Monaco'nun yabancı futbolcuları vergi vermiyormuş.Sadece Fransız futbolcular vergi ödüyormuş

Falcao vergisiz alıyor o yüzden

imaj hakları bedeli ne acaba sanırım bu transferle o hakları da kurtarmış olacak Monaco'dan doğru mu anlıyorum reys? Eğer öyleyse adam kara geçiyor da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt