Ahmet Denizci
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2019
- 204
- 267
- 258
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dagne kalacaksa, Falcao yu almayız.Diagne satılamayacak belki ?
Bu iş yaş o zaman.Adam geçen sene 38 resmi maça çıkmış bırakmazlar.
Şey de müthiş duyum, Genk zorunlu satın almalı kiralamayı kabul ederse samattayla da anlaşırsak bu iş olur hahahahaha.Bilmiyorum renktaş ajanspres1 gibi bir hesabı vardı
HEMN PAYLISIM RENTŞ
(ateş emojisi) FALCAO MONOCOYLO ALACAK VERCEK İŞINI ÇOZUNCE GELECEK. İLK BEN BERDİM BU HABEİ. SCHERDERLINİ BAŞLA YERDE GORDUM AMA BEN İLK HABERINI VERUYOROM. ONYEKURU 6 AYDIR HABERİ GEÇİYOV AMA HENE BEN İLK HABERİ VERDİM.
KOLPANIN TEK ADRESİYİM TAKİP EDİN BENI. BU ARADA GSC MODU FURKAN YILMAZ AKKILI OL.
sondakika.gif
İNANMAZSAN ALPER MODO SUR
Kralhanda'nın genel oyununu ben de beğenmiyorum ama yanında pasör adamlarla iyi katkı verebilir temposuz fernando+donk+selçuk ve pas özürlü Ndiaye'yle izledik hep. 5 milyona falan satılmasına da razı olmam, net.Keske belhanda gitse. Sanmam. 5-6 verirler max
Kralhanda'nın genel oyununu ben de beğenmiyorum ama yanında pasör adamlarla iyi katkı verebilir temposuz fernando+donk+selçuk ve pas özürlü Ndiaye'yle izledik hep. 5 milyona falan satılmasına da razı olmam, net.
Gs´nin bir takım kimliği var. Hırslı‚ şovmen‚ agresif adamlar alıyorlar. Çay içen Podolskiler‚ üçlü çektiren Sneijder´ler‚ pitbul Melo‚ yerde sürünen Gomis‚ şimdi Luyindama. Toplasanız bir tane ahlaklı‚ beyefendi topçu çıkmaz koca takımdan. -Garry de baktığında Jailson´a saldırmıştı.- Ama bu kimlik onlarla o kadar örtüşüyor ki‚ hem taraftar coşuyor‚ hem adamlar bir sinerji yakalıyorlar. O yüzden bize Balotelli yazan renktaşlara şaşıyorum. Bizim camia kaldırmaz öyle topçuları. Sorunlu adamların TSL´deki yuvası Gs´dir. Kendilerini ait oldukları yerde hisseder‚ canla başla oynarlar.
Bizde Kuyt gibi‚ Alex gibi‚ Pierre gibi meslek onuruna önem veren isimler efsaneleşir. Hırslı olabilirler‚ Luciano‚ Tuncay‚ Appiah gibi. Ama şova döndüğü zaman teneke bağlar göndeririz adamı‚ Emenike gibi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Volkan Demirel, Emre B., Lugano, Bilica The Digger, Soldado gibi fair play abidesi(!) adamları baş tacı yapmış heriflerin kastığı algıya bak.Gs´nin bir takım kimliği var. Hırslı‚ şovmen‚ agresif adamlar alıyorlar. Çay içen Podolskiler‚ üçlü çektiren Sneijder´ler‚ pitbul Melo‚ yerde sürünen Gomis‚ şimdi Luyindama. Toplasanız bir tane ahlaklı‚ beyefendi topçu çıkmaz koca takımdan. -Garry de baktığında Jailson´a saldırmıştı.- Ama bu kimlik onlarla o kadar örtüşüyor ki‚ hem taraftar coşuyor‚ hem adamlar bir sinerji yakalıyorlar. O yüzden bize Balotelli yazan renktaşlara şaşıyorum. Bizim camia kaldırmaz öyle topçuları. Sorunlu adamların TSL´deki yuvası Gs´dir. Kendilerini ait oldukları yerde hisseder‚ canla başla oynarlar.
Bizde Kuyt gibi‚ Alex gibi‚ Pierre gibi meslek onuruna önem veren isimler efsaneleşir. Hırslı olabilirler‚ Luciano‚ Tuncay‚ Appiah gibi. Ama şova döndüğü zaman teneke bağlar göndeririz adamı‚ Emenike gibi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen katılıyorum bu adam gitmeden beklentim yok.İlk işimiz bunun gitmesiYine uçmuşsunuz wanyama herhalde yanlış görmediysem kondogbia gördüm
yuh yani o gelecek bu gelecekte
Diagne satıldımı asıl yılın transferi bu olur bu adam gitmeden selçuk şahin bile gelmez.
Ndiaye fenerde
Barış ertul