Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum renktaş ajanspres1 gibi bir hesabı vardı

HEMN PAYLISIM RENTŞ

(ateş emojisi) FALCAO MONOCOYLO ALACAK VERCEK İŞINI ÇOZUNCE GELECEK. İLK BEN BERDİM BU HABEİ. SCHERDERLINİ BAŞLA YERDE GORDUM AMA BEN İLK HABERINI VERUYOROM. ONYEKURU 6 AYDIR HABERİ GEÇİYOV AMA HENE BEN İLK HABERİ VERDİM.
KOLPANIN TEK ADRESİYİM TAKİP EDİN BENI. BU ARADA GSC MODU FURKAN YILMAZ AKKILI OL.

sondakika.gif

İNANMAZSAN ALPER MODO SUR
Şey de müthiş duyum, Genk zorunlu satın almalı kiralamayı kabul ederse samattayla da anlaşırsak bu iş olur hahahahaha.

Gs´nin bir takım kimliği var. Hırslı‚ şovmen‚ agresif adamlar alıyorlar. Çay içen Podolskiler‚ üçlü çektiren Sneijder´ler‚ pitbul Melo‚ yerde sürünen Gomis‚ şimdi Luyindama. Toplasanız bir tane ahlaklı‚ beyefendi topçu çıkmaz koca takımdan. -Garry de baktığında Jailson´a saldırmıştı.- Ama bu kimlik onlarla o kadar örtüşüyor ki‚ hem taraftar coşuyor‚ hem adamlar bir sinerji yakalıyorlar. O yüzden bize Balotelli yazan renktaşlara şaşıyorum. Bizim camia kaldırmaz öyle topçuları. Sorunlu adamların TSL´deki yuvası Gs´dir. Kendilerini ait oldukları yerde hisseder‚ canla başla oynarlar.

Bizde Kuyt gibi‚ Alex gibi‚ Pierre gibi meslek onuruna önem veren isimler efsaneleşir. Hırslı olabilirler‚ Luciano‚ Tuncay‚ Appiah gibi. Ama şova döndüğü zaman teneke bağlar göndeririz adamı‚ Emenike gibi.

:devilish: :devilish: :devilish: :devilish: :devilish: :devilish:

Kralhanda'nın genel oyununu ben de beğenmiyorum ama yanında pasör adamlarla iyi katkı verebilir temposuz fernando+donk+selçuk ve pas özürlü Ndiaye'yle izledik hep. 5 milyona falan satılmasına da razı olmam, net.

adamın ederi biz aldığımızda da o rakamlardaydı aşağı yukarı.

bonuslarla beraber 10 verdik yanılmıyorsam.

kimse bu paraları vermezdi.

şimdi araplar bile 6 veriyor

Yine uçmuşsunuz wanyama herhalde yanlış görmediysem kondogbia gördüm
yuh yani o gelecek bu gelecekte

Diagne satıldımı asıl yılın transferi bu olur bu adam gitmeden selçuk şahin bile gelmez.

Gs´nin bir takım kimliği var. Hırslı‚ şovmen‚ agresif adamlar alıyorlar. Çay içen Podolskiler‚ üçlü çektiren Sneijder´ler‚ pitbul Melo‚ yerde sürünen Gomis‚ şimdi Luyindama. Toplasanız bir tane ahlaklı‚ beyefendi topçu çıkmaz koca takımdan. -Garry de baktığında Jailson´a saldırmıştı.- Ama bu kimlik onlarla o kadar örtüşüyor ki‚ hem taraftar coşuyor‚ hem adamlar bir sinerji yakalıyorlar. O yüzden bize Balotelli yazan renktaşlara şaşıyorum. Bizim camia kaldırmaz öyle topçuları. Sorunlu adamların TSL´deki yuvası Gs´dir. Kendilerini ait oldukları yerde hisseder‚ canla başla oynarlar.

Bizde Kuyt gibi‚ Alex gibi‚ Pierre gibi meslek onuruna önem veren isimler efsaneleşir. Hırslı olabilirler‚ Luciano‚ Tuncay‚ Appiah gibi. Ama şova döndüğü zaman teneke bağlar göndeririz adamı‚ Emenike gibi.

Çay içen Podolski nedir ya :asd:

Volkan Demirel, Emre B., Lugano, Bilica The Digger, Soldado gibi fair play abidesi(!) adamları baş tacı yapmış heriflerin kastığı algıya bak.

Aklınca gömmeye çalıştığı Podolski, Sneijder ve Gomis gibi oyuncular saha içinde rakiple uğraşmayan, sadece oyuna odaklanan tertemiz profesyoneller. Kuş seviyorsunuz diye kuş beyinli olmak zorunda mısınız bilader?

6222 den basın ve yayın organlarını şikayet edebiliyor muyuz acaba. Dakika başı son dakika geçip yalan yapıp sonra küfür edersen 6222 yargilanirsin diyip bı taraflarini everest kadar kaldıran..

1563806659354.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt