Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.519
- 1.307
- 1.523
Daha gelmedi mi Kolombiya'nın yılanı???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amma güldüm heallahın manyağı sülük gibi yapıştı foruma sokacam şimdi ajansına da son dakka gifine de
Bence sığ düşünce buBu sene Fernando ve Diagne satislarindan gelen parayla şöyle böyle idare ediyoruz ve takimi guclendiriyoruz. Lakin bundan sonraki sene ne yapacağız? Takim cok yasli ve kiralik oyuncu dolu. Sıkıntı yasamayalim. Elde para edecek iki oyuncumuz kaliyor: Belhanda ve Feg. Zaten onlarda gider yerine ayni kalitede oyuncu alamazsak işimiz yaş
Fenerbahçeyi mi kastetti acabaVictor Wanyama'nın menajeri katıldığı bir radyo programında oyuncunun geleceği ne olacak sorusuna; "Victor, şampiyonluk ve kupalar kazanabileceği bir kulübe gidecek." yanıtını verdi. (@TR_Tottenham)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepsi calismiyor bir teknik sorun var maalesef.bebek smiley atamıyorum @Alper Altun
emre mor her türlü bizde
Emre'nin son yaptığından sonra Fatih hocanın floryadan içeri sokacağını sanmıyorumdeniz türüç gelirse emre mor gelmez demi artık
ahmet denizci diye burada ben çok iyi duyumcuyum diyen biri varya onun hesabıymısBu site nerden çıktı?
Fener audi cup'ta real ve bayern ile oynayacak?
Eğer doğruysa onlar adına büyük başarı!!
Valla dogruSunu atin konudan.hep yalan seyler paylasiyor
Sen de onun fakei misin rdash?ahmet denizci diye burada ben çok iyi duyumcuyum diyen biri varya onun hesabıymıs
Şu zengin arkadaş.ahmet denizci diye burada ben çok iyi duyumcuyum diyen biri varya onun hesabıymıs