Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol arena canlı yayınında seri daha bitmedi dedi.2 saat sonra twit attı.ben sana olayı söylüyorum.o istanbulda haberini de ben 2 kez paylastım zaten : )fakat cumaya kadar bitirilmesi bekleniyor dedi o kücük gazete küpüründe

daha bitmedi demek olumsuz bir ibare değil. süreç boyunca olumluydu hep. nevzat açıklanmadan bir saat önceye kadar falan inanılmaz olumsuzdu

Aylardir WAMANGITUKA yaziyoruz ama ses seda yok

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Diagne’nin durumu belli değil öyleyse doğru mu Demir Bey? Yani bazılarının yazdığı gibi anlaşıldı, satıldı, açıklama bekleniyor gibi bir durum söz konusu değil.
30 gol atan adamı pazarlayamıyoruz ve gitmediği için de transfer yapamıyoruz. Gelmesi ayrı dert göndermesi ayrı.
Yok ya bana gelen bilgi de 13-14m€ karsiliginda anlastigimiz yonunde. Her turlu gidiyor.

Yemisim Falcaoyu su Fernandonun yerine bi adam alsinlar forvete hallederiz illaki

schenederline yaklasık 48 milyon ödenmiş lan 1.5 senede

Renktas ben orda degilim gerekirse verelim 20m bir adama ama gelecegi olmayan adama degil. Tabiki cl kadrosu kurmamiz

Arkasına ondan daha genç adam gelecekse mesela Samatta gibi hiç düşünmem bence teknik ekipte öyle düşünüyor. CL’de gözü kapalı güvenebileceğin bir isim Falcao. Hele gruptan çıkarsak bütün maliyeli çıkar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt