- 3 Haziran 2015
- 57.449
- 66.677
- 4.143
Babel duyum varmi?
Babel: yoo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Babel: yoo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahımm Ekin renktaş bile olumlu bir mesaj pozitif bir mesaj attı şükürler olsun sana Ya Rabbim oldu bence Falcao işimonaco yeni santrafor almıs hem de iyi bir maas vereceklermis
bu durumda seve seve bırakacaklar falcaoyu
ne bonservisi ahmet bulut bizi keriz sanıyo heralde
Kesin öyledir zaten son üc sezonda toplam 54 golüde sakatlanarak atmis hastanedenAhahahahahaha senin tek harcaman Falcaoya galiba he clde maç kazandırma durumuna gelelim falcao sık sık sakatlanan bir isim sakatlanması demek 25m avro çöpe demek bu riske girilmemeli
Arabistan ligi farkli33'lük Gomis'i 6 milyon €'ya uğurladık![]()
Uza lan burdan. Galatasaray batacakmış. Küme düşmemeye oynayan bir anadolu takımısınız artık. Haddini bil.Ya 5 gündür bana burada kuş iması yapıyorsun zor sabrediyorum kendi kişiliğine sövdürtme beni
evet calım yetenegi müthiş ama kanatta oynarsa etkili olur.veya 10 numaradamirza cihani taniyon mu
Sanirim Ahmet Calik'in yerine geliyor.ömer erdoğandan bile daha dandik bir stoperdir.
evet calım yetenegi müthiş ama kanatta oynarsa etkili olur.veya 10 numarada
valla hocam Rahmetli Babam bursasporlu olduğundan bursaspora sempatim vardır izledim çok bursa maçını rezil bir stoper.Okan da öyle pek iyi bir kaleci değil.Muhammed çok daha iyi kaleci.Ama Okan potansiyellide bu erdoğandan en fazla ahmet çalık çıkar.İnşallah yanılırımSanirim Ahmet Calik'in yerine geliyor.
Mesela renkdas ?Ertuğrul iyi özellikleri olan ancak bunları geliştirmesi gereken bir oyuncu. Ahmet Çalıkla hiçbir benzerlikleri yok ayrıca. İzlemeden organımızdan sallamayalım.