Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanın çok ekstra işler yaptığı bir maç hiç olmadı istanbulspordaki gibi oynarsa iş yapar
ama bursadaki gibi oynarsa olmaz
ekstra işler mi?bursanın içerdeki beşiktaş,trabzon deplasmanında,bizim içerdeki maçta ve basaksehir maclarında iyiydi.bilhassa bjk macında cok iyiydi.bunlar da onun yetenekli oldugunu görmek için yeterli.kasımpaşa macıyla ilgilenmiyorum.büyük maclarda okan basarılıydı

geçmiş olsun yattı transferler

B5f2M1-CQAEzqfI.png

Max Kruse maliyeti;

- Yılda 2.5M€ net ücret
- Yılda 1.5M€'dan toplam 4.5M€ imza parası.
- 3 yılda 1.5M€ imaj hakkı.
- 500K€ şampiyonluk primi
- 500K€ CL primi

Toplam 3 yıllık maliyet 13 milyon euro

Radamel Falcao 4 den 3 sene anlaşsak 12 milyon euro..

Premier lig transfer donemine 17 gun kaldi , bu bizim icin bir avantaj.
buyuk kuluplerin kadroda dusunmeyip satamadigi veya kiralayamadigi oyunculari.
cok daha az maaliyete getirebilirz

Seri transferi Falcao transferinden çok daha zor bir transferdi . Hatta Seri imkansızın bir tık altıydı hala nasıl alındı anlamıyorum. ( Bunu sadece oyuncu kalitesi ve popülerliği açısından söylemiyorum yaş bonservis piyasa değeri vs vs . )

Max Kruse maliyeti;

- Yılda 2.5M€ net ücret
- Yılda 1.5M€'dan toplam 4.5M€ imza parası.
- 3 yılda 1.5M€ imaj hakkı.
- 500K€ şampiyonluk primi
- 500K€ CL primi

Toplam 3 yıllık maliyet 13 milyon euro

Radamel Falcao 4 den 3 sene anlaşsak 12 milyon euro..
Bunun imaj hakkı cl pirimi şampiyonluk pirimi falan olmayacak mı?

Banega eğer bize gelecekse belhanda gidecek demektir.Belhanda ve Diagnenin bu hafta kesinlikle satılması gerekiyor başka yolu yok.Satış uzadıkça oyuncu alamıyoruz.Fırsat transferleri için ağustosun ortasını bekleriz ama acil 6 no ve forvet lazım

Kuş sorununu şu şekilde çözüyoruz... Bu mesaja like vermeyen kuş oluyor. :)

2 eylül 2018 bursaspor beşiktaş maçı'nda oldukça iyi bir maç çıkarmış 23 yaşındaki kaleci. bu sezon öncesi bizim de gündemimize gelmişti kendisi.

boyu 1,87 m. muhtemelen bu sezon bursaspor'un kalesini koruyacak.

muslera sonrası travma yaşamak istemiyorsak mutlaka gundemimize tekrar almamız gereken genç kaleci. yabancı sınırının düşeceğini de göz önünde tutarsak şimdiden yolunu yapmak lazım. zira fenerbahce harun'u alarak önemli bir hamle yaptı bu hafta 3 tane yemiş olmasına rağmen.
  • bu adamın milli takıma seçilmemesi çok büyük rezalet. göz göre göre hakkı yeniyor resmen.

• bu gece maç heyecanıyla çok tepki çekti ama arena'da skoru alan bir anadolu takımı kalecisi ne yapacaksa aynısını yaptı. el hassasiyeti bir yerli kaleciye göre çok iyi. yani, 45+4'de sinan'ın şutunda veya son anlarda badou'nun savunmadan seken şutlarında blokaj'ı gayet iyiydi. son zamanlarda kaleci çıkarmakta zorlanan ülke futbolunda kendisine sağlam bir yer edinmesi gerekir.
hayatımda ilk defa yan toplarda başarılı bir türk kaleci görüyorum. bizim maç özelinde değil bu sene oynadıkları başakşehir ve beşiktaş maçlarında da gözüme çarpmıştı bu başarısı. topu oyuna sokma anlamında ufak sıkıntıları var ama kendisini geliştirirse çok başarılı bir kaleci olacağını düşünüyorum

04 kasım 2018 trabzonspor bursaspor maçında en az 3 tane %100'lük pozisyonu doğru yer tutuş ve tercihleriyle engellemiş yüksek potansiyele sahip kaleci.

@Akın Sayman sözlükten.ekstra işler cıkarmıs demekki : )

Seriden sonra 2.kez bir oyuncu için çok heyecanlandım bu dönem.. Morgan Schneiderlin.. Tabi bu transferin gerçekleşme ihtimali de bulunduğu için heyecan yaptım Wanyama-matic - naingolan gibi iddiaları ciddiye alıp da heyecana gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt