- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Bu arada benim gibi bilmeyen ve merak eden varsa Zaire 1997 yılına kadar ülkeymiş. Şuan Zaire, Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer alıyormuş.![]()
Vay bea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada benim gibi bilmeyen ve merak eden varsa Zaire 1997 yılına kadar ülkeymiş. Şuan Zaire, Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer alıyormuş.![]()
Vay bea
Bu arada benim gibi bilmeyen ve merak eden varsa Zaire 1997 yılına kadar ülkeymiş. Şuan Zaire, Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer alıyormuş.

Betis son senelerde baya iyi bütçelerle sağlam takım kuruyor . Sevilla derbileri genelde çok gollü ve çok keyifli geçer . Artık sadece sene içinde yaptıkları iki maçta değil genel bir çekişme yaşayacak bu iki takım .TRANSFER - Real Betis, Nabil Fekir'i kadrosuna kattığını duyurdu.
Para nerden Geliyor Betis'in birdenBetis son senelerde baya iyi bütçelerle sağlam takım kuruyor . Sevilla derbileri genelde çok gollü ve çok keyifli geçer . Artık sadece sene içinde yaptıkları iki maçta değil genel bir çekişme yaşayacak bu iki takım .
not: Pau Lopez'in gitmesi hoş olmadı tabii .
Ben de gece nın saat 2.20 de meraktan ölüyordum Zaire nin durumuna. Bilgi için teşekkürler. Şimdi rahatça uyabilirim.Bu arada benim gibi bilmeyen ve merak eden varsa Zaire 1997 yılına kadar ülkeymiş. Şuan Zaire, Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer alıyormuş.
Tam unutuyorsun...o aşık oldun kız Story atar ...TAM YATIYODUK INSAFSIZ STORY ATTI
Onu bilemiyorum geçen sene ve bu sene oyuncu da sattılar ama harcamaları çok daha fazlası yalnız baya sağlam takımları var . Tabii forvet ve kaleci ihtiyaçları bulunuyor şu an için . Özellikle sağlam bir forvet şart .Para nerden Geliyor Betis'in birden