Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orasi ölede verilen parayi diyorum ben, ismine lafim yok tabiki, bizim dünya capinda en büyük markamiz, bu arada levent bey yokmu bir ucak rezervasyonu falan yav biraz ortalik senlensin :D
Maalesef yok her hangi bir geliş zaten artık ben göremiyorum.

oluruz olmasina da, rakiplerimiz acinacak halde oldugu icin oluruz. Avrupa yi falan konusmaya hic gerek yok.

Şampiyonlar liginde napabiliriz ki Allah aşkına. Millet benficanin sümüklü topçusuna 125m euro veriyor napabiliriz ki orada. Avrupa Ligi'ne düşünce de vuruyorlar zaten direkt.

Hiç bir şey olmaz..

En fazla Uefa ya minik bir sponsorluk bağlarlar olay tatlıya bağlanır.

uefa fifa gibi kurumlar zaten yılanın deliği, her türlü pislik orada.

Asil bunu sikayet edip dunya medyasina servis etmemiz lazim

Yok oyle serefsizlik yapip hava atmak

Hirsiz şikeci köpekler
Resmen kotulugun simgesi

Her isleri katakulli

Allahda bu yuzden yuzlerini guldurmuyor bunlarin

Gary rodrigues transfer şikesi ortaya cikti

Iste asil bunu uefaya sikayet etmeliyiz

Bildigin ffpyi delmeye calismislar

Megersem senelik 2,5 milyon kiralama bedeli
+ 5 milyon euro zorunlu satin alma opsiyonu koydurmus suudi kulubu

Ayriyreten fener garynin tum maasiniboduyormus yani 4 milyon euro

2,5
2,5
5+

Min 3 sene kalsa 12 milyon maas

Garynin fenere transferi 22 milyon euroyu buluyor

Cok pis boka bastilar

Suudi kulubu federasyon komisyonuna bu raporu sunmus

Is uefaya gidecek :)

Transfer yasagi is loading :)
Hepsini araştırsın bunlar. Daha neler neler çıkar bu şikede Master yapmış heriflerin....

Bu diagne transferi olmasın diye Arap kulüplerin usulsüzlük yaptığı bilgisini de bunlar onların federasyona altan aktırmıştır .... beklerim bunlardan bunu vallahi
Bu Arap kulüplerin usulsüzlük araştırmasının bukadar tesadüf olması tuhaf açıkçası

Birileri kendi kafalarinda urettikleri ve kimsenin soylemedigi seylere (terimi sevenler terimci digerleri gsliymis) kendileri cevap vererek masturbasyon yapiyor.

Biri cikiyor isim vermeden, muhattabinin kim oldugunu belli edecek bir sey yazmadan it, sam seytani vs diyor, hem komik hem de korkakca :)

Tartismayi bile beceremeyecek kadar tahammulsuz olanlar da ekran basinda kipkirmizi olan tipler sanirim.

Tartisamayacaksaniz, sadece kendi dusundugunuze onem veriyorsaniz, hakaret ederken isim vermeye bile cekinecek kadar korkaksaniz Forumda ne isiniz var?

Ayip yahu.
Demir şunu temin ederim ki sözlerimin muhattabı sen değilsin.Ama forumda genel bir kural olmuş isim vermeden yapılan aşağılamalar kabul görür durumda.İkinci olarak neden korkayım ki.Benim bahsettiğim kişinin kendine bile saygısı yok ki başkasına saygısı olsun.Fatih Terim meselesine gelince eleştiriyi herkes yapar ama burda iş saygısızlık daha da ilerisi iftira konusuna kadar ilerliyor.

Corriere dello Sport
"Falcao, Porto'ya mı?"

Aboubakar ve Marega'dan birini satacak olan Porto tekrar Falcao'ya yöneldi. Bu transferde Galatasaray'ın çok yol almasıyla sert bir savaşa girmesi gereken Porto başkanı Pinto Da Costa, €9M'a yakın maaşı nasıl ödeyeceği merak konusu https://t.co/4RDyyRSPzi

Eyüp Yıldız, Rodop'tan aldığı bilgiye göre Onyekuru 1 yıl daha Galatasaraya geliyor. Fatih hoca Onyekuruyu bekliyormuş. Onyekuru Napoli'den gelen teklifi Red etmiş.

Burda tek sıkıntı: Napoli'nin değil CSKA'nın teklifini red etti. Everton cephesinde Napoli'den teklif geldiğine dair birşey görmedim. Napoli'den teklif gelse Onyekurunun kolay kolay Red edeceğini düşünmüyorum.

Bana göre yüksek ihtimal Onyekuru bize gelecek.

Eyüp Yıldız, Rodop'tan aldığı bilgiye göre Onyekuru 1 yıl daha Galatasaraya geliyor. Fatih hoca Onyekuruyu bekliyormuş. Onyekuru Napoli'den gelen teklifi Red etmiş.

Burda tek sıkıntı: Napoli'nin değil CSKA'nın teklifini red etti. Everton cephesinde Napoli'den teklif geldiğine dair birşey görmedim. Napoli'den teklif gelse Onyekurunun kolay kolay Red edeceğini düşünmüyorum.

Bana göre yüksek ihtimal Onyekuru bize gelecek.

kolpacinin teki

Birileri kendi kafalarinda urettikleri ve kimsenin soylemedigi seylere (terimi sevenler terimci digerleri gsliymis) kendileri cevap vererek masturbasyon yapiyor.

Biri cikiyor isim vermeden, muhattabinin kim oldugunu belli edecek bir sey yazmadan it, sam seytani vs diyor, hem komik hem de korkakca :)

Tartismayi bile beceremeyecek kadar tahammulsuz olanlar da ekran basinda kipkirmizi olan tipler sanirim.

Tartisamayacaksaniz, sadece kendi dusundugunuze onem veriyorsaniz, hakaret ederken isim vermeye bile cekinecek kadar korkaksaniz Forumda ne isiniz var?

Ayip yahu.
Aynısını yalnız sende yapmışsın yazında ya neyse.

Isim vermeme konusunda yani.

Demir şunu temin ederim ki sözlerimin muhattabı sen değilsin.Ama forumda genel bir kural olmuş isim vermeden yapılan aşağılamalar kabul görür durumda.İkinci olarak neden korkayım ki.Benim bahsettiğim kişinin kendine bile saygısı yok ki başkasına saygısı olsun.Fatih Terim meselesine gelince eleştiriyi herkes yapar ama burda iş saygısızlık daha da ilerisi iftira konusuna kadar ilerliyor.
O zaman er meydaninda karsilikli duellonunuzu keyifle izlerim.

Saygisizlik yapilan postu da merak ettim, teknik direktorumuze hakaret edildiyse bunu hos karsilayamayiz sanirim.

Corriere dello Sport
"Falcao, Porto'ya mı?"

Aboubakar ve Marega'dan birini satacak olan Porto tekrar Falcao'ya yöneldi. Bu transferde Galatasaray'ın çok yol almasıyla sert bir savaşa girmesi gereken Porto başkanı Pinto Da Costa, €9M'a yakın maaşı nasıl ödeyeceği merak konusu https://t.co/4RDyyRSPzi
olmaaaaaaaz parasında idaaya girerim porto falcaoyu almaz kaç forveti var falcaoya en çok 2m verir falcao da 2 ye oynamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt