- 24 Mayıs 2009
- 17.348
- 20.341
- 2.643
Saçma bi soru di mi, neyi kıyaslicaz?Soruyorum:
Arda‘mi Souza‘mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma bi soru di mi, neyi kıyaslicaz?Soruyorum:
Arda‘mi Souza‘mi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Türkiye de bu işler maalesef böyle her gelen torpili bitireceğim diye konuşuyor. Sonra oda aynı şekilde davranıyor. Parti ayrımı gözetmeden söylüyorum.Abi THY iyi hoş da işe alımlarda çok torpil dönüyor ya![]()
Sil bunu başın çok ağrır şikayet edilirsenComolli ve Ali Koc escinsel hayat yasiyormuslar, ali koc tokmakcisi comolliye asik olmus.
Birazda magazin
Sil bunu başın çok ağrır şikayet edilirsen
Falcao 3 yıllık sözleşme istemiş bence çok bu 2 sene olabilirdi
Aynen.Babelle aynı yaşta adam babel kemiksiz 3 sene aldı falcao isteyince gündem olurBabel’e 3 sene +1 siz üç sene verirsen ister adam
Buda yanlış, doğru bir şey değil bana göreBabel’e 3 sene +1 siz üç sene verirsen ister adam
Buda yanlış, doğru bir şey değil bana göre
Takım gençleşmesi lazım, her sene aynı rezalet 30 yaş + topçu
Bayat haber.TRANSFER HABER
@_TransferHaber_
·
11s
ÖZEL- Galatasaray, Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy ile Anlaşmaya vardı.
Ridrigues 13 muhabbeti ne?Falcao senede 6 m€ dan 3 yıllık sözleşme istemiş çok aslında ama rodriguese 2 yıl için 13 m€ ya göre bedava
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TRANSFER HABER
@_TransferHaber_
·
11s
ÖZEL- Galatasaray, Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy ile Anlaşmaya vardı.
Ehhho iş öyle olmuyor işte , modric bile reale giderken okadar para verilirmi diye yazmıştım burada ki selçuk inanın ilk sezonuydu bizde asist ve 10 gol üzeri yapmıştı ama görüldüğü gibi ikisi nerelere geldi .
1- portekizli olması
2- porto veya benfica çıkışlı olması
3-potansiyeli ve yaşının genç olması
Johansen, Delaney ve Dembele :/