Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Galatasaray'ın parasıyla uçak indirmek kolay..."

Ben güveniyorum Apo ya.

Luyindama yi aciklamadik . O halde

Gelir 4.5

Gider 6.8 olur

- 2.2 mio. Yine dedigi cikmiyor. Bu vakit Yunus felan satilirsa yine 0 da olup. Diagne nin satisi ile Banega/ dos + forvet alinir
2.2 çok büyük bir eksi değil.Diagne satılırsa işler çok kolay hallolur.Ben o adamın kıllık yapabileceğini düşünüyorum.Kıllık yaparsa bedelsiz bir dos bulup yunusu falan satıp transferi kaparız

2.2 çok büyük bir eksi değil.Diagne satılırsa işler çok kolay hallolur.Ben o adamın kıllık yapabileceğini düşünüyorum.Kıllık yaparsa bedelsiz bir dos bulup yunusu falan satıp transferi kaparız
2.2 eksigi Mariano veya Yunus ile kapatmaya calisirim.
Diagne nin parasi banega/dos + forvete gomerim

@kaideveistisna: Seri transferi sonrası Banega'nın alınmasına karşıyım. Şu an acayip lüks olur. Belhanda satılsa bile... Belhanda'nın parasıyla Duncan - Wanyama - Seri yapmak daha mantıklı bir hamle olur. Duncan'ın varlığı, size her türlü saha için dizilimi kullanmanız konusunda esneklik sağlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kurudukkkkkk

Üstüme Zenci DOS at
img_580_380_center_articles-456448.webp

Falcao’nun kankası Dani Semerano gelen mesajlardan yılıp Galatasaray taraftarlarına cevap yazmış.

“Falcao’nun Galatasaray’a gelmesiyle ilgili bir bilgim yok ama O Türkiye ve Türk insanlarını çok seviyor. Kolombiyalılar Türkleri sever.”(@MertCanga)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu diagne bi satılsa keşke de bir rahat nefes alacağız.

Bu konuda fena tedirginim açıkçası. Birisini satacağız ama kesinlikle diagne olmasa da.

Başka türlü olmuyor bu iş.
Inşallah stoperleri satmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt