Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önemli değil hesap sormuyorum haddime değil de yeminle yapmadım öyle birşey yanlış anlaşılmışomdır
Belki Fenerlileri kast etmisindir simdi bu dediklerine bakinca oyle de olabilir diye dusunuyorum ,ama bunu daha net bir sekilde ifade etsen yanlis anlasilma olmazdi. Oyle yazinca uyeleri kast ettigin algilanabilir o bakimdan oyle davranmak zorundaydim. Fazla birsey de vermedim yinede :)

Falcao’nun kankası Dani Semerano gelen mesajlardan yılıp Galatasaray taraftarlarına cevap yazmış.

“Falcao’nun Galatasaray’a gelmesiyle ilgili bir bilgim yok ama O Türkiye ve Türk insanlarını çok seviyor. Kolombiyalılar Türkleri sever.”(@MertCanga)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolombiyalılar Türkleri tanı mı ?

Gecri bizim Falcao anca "the ADAM'ı" tanıdı türk olarak da..

Ne Schneiderlin, ne Wanyama ... Çare LEIVA
Ne istemiştik be
d9e0a66ffe1b07ac735db389daa27a52.jpg

Çok önemli değil hesap sormuyorum haddime değil de yeminle yapmadım öyle birşey yanlış anlaşılmışomdır
Ha ben o ifadeyi üyelerimiz için değil basındakilere söylemek istemiştim. O an tv seyrediyordum. Falcao nun alacağı maaşı hesaplıyorlardı sinirlendim. Neyse sıkıntı yok yanlış anlaşılmışım. Kolay gelsin kardeşim.

Antiftcileri genel olarak 3 gruba ayırabiliriz:

Birinci grup futboldan çok çakmaz, fenerli bjkli arkadaş ortamı vardır. "Melo çok çirkef lem, Terim kabadayı, mafya lem" diye konuşur, onlara yaranmaya çalışır. Koç'un vizyonuyla Türk futbolunu kurtaracağına inancını belirtmekten çekinmez. Onlara Terim'in verdiği ayarları izletin, başarılarından bahsedin, yumuşayacak, söyleyecek bir şey bulamayacaktır.

İkinci grup okuduğu her şeye inanır ve iftira atmaktan çekinmez, hatta bundan keyif alır. "Komisyoncu lem, yabancı düşmanı-yerli sevici lem" diye hiç bir veri içermeyen iddialar ortaya atmayı da çok severler. Bunlar biraz zorludur lakin iftiralarını kanıtlamalarını isteyin, gerçekleri suratına tokat gibi çarpın, o şamarın etkisiyle kendisine gelecektir.

Üçüncü grup en tehlikelisi. Vizyonerler. "Rijkaard gelsin total futbol oynatsın lem" "Mancini scout transferi lem" diye beklerler. Bunlara yapılacak bir şey yoktur. Kaçmaya çalışmayın onlar sizi Mayıs'taki şampiyonluk kutlamalarında bulur...
3. Grup deyince aklima gelenler Can,Serefetrin, Hakan Delikanli Ft dusmani Arif Bey

Beyler tamamen duyumcu felan değilim baştan söyleyeyim.

Tamamen tesadüfi(işin aslı mesleki temas) bir bursasporlu yöneticiden aldığım bilgi stoper Ertuğrul ile anlasmisiz.klupte anlaşmış.

Elçiye zeval olmaz.dogru yanlış bilemem.icimde kalmasın dedim :).
Falcao için de bir yoklama alalalım rengim

Falcao bana mantikli gelmiyor adam 34 e giricek maaşı 6-7 milyon sanatta ve silas ikisinide alalım samattayj parlatır 25 e satarız serinin bonservisi alırız silas oynamaya başlar

EAJpiFUWkAEfTCk

Radamel Falcao'nun arkadaşı Dani Semerano: "Falcao'nun Galatasaray'a gidip gitmeyeceği hakkında fikrim yok ama o Türkiye'yi ve Türk halkını çok seviyor. Kolombiyalılar Türkleri sever."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt