Levent Çelik
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 318
- 508
- 638
Konuştuğum adam Bursaspor yöneticisiFalcao için de bir yoklama alalalım rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuştuğum adam Bursaspor yöneticisiFalcao için de bir yoklama alalalım rengim
Falcao icin ucak bileti rezervasyonu var mi bi bakar misin lutfen ?Beyler duyumcu felan değilim baştan söyleyeyim.
Tamamen tesadüfi(işin aslı mesleki temas) bir bursasporlu yöneticiden aldığım bilgi stoper Ertuğrul ile anlasmisiz.klupte anlaşmış.
Elçiye zeval olmaz.dogru yanlış bilemem.icimde kalmasın dedim.
Hayatımda Nabil Fekir transferi kadar her yönüyle saçma ve ilginç bir transfer görmedim.
20 milyon euro ve Real Betis.
Noluyoruz ya?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Samattayi parlatır mı herif avrupanın göbeğinde oynuyor parlamadığını mı düşünüyorsun senFalcao bana mantikli gelmiyor adam 34 e giricek maaşı 6-7 milyon sanatta ve silas ikisinide alalım samattayj parlatır 25 e satarız serinin bonservisi alırız silas oynamaya başlar
niye kiHayatımda Nabil Fekir transferi kadar her yönüyle saçma ve ilginç bir transfer görmedim.
Noluyoruz ya?
Hocam, Kolombiya ya bağlantı yok mu ?Konuştuğum adam Bursaspor yöneticisi.dur ilk mesajada yazayım yanlış anlama olmasın.ama dedigim gibi denk geldi sadece
Abi o Levent ben değilim ya ahahahs.Falcao icin ucak bileti rezervasyonu var mi bi bakar misin lutfen ?
SA falcao sevdalıları
Gelmedi mi daha
Ben gördüm. Diagne transferi.Hayatımda Nabil Fekir transferi kadar her yönüyle saçma ve ilginç bir transfer görmedim.
Noluyoruz ya?
Henüz gelmedi. Ama Apo Monaco ya uçmuş.SA falcao sevdalıları
Gelmedi mi daha
İsmini değiştirmen öneririm... Ben yaptım çok rahatladım.Konuştuğum adam Bursaspor yöneticisi.dur ilk mesajada yazayım yanlış anlama olmasın.ama dedigim gibi denk geldi sadece
Samattayi parlatır mı herif avrupanın göbeğinde oynuyor parlamadığını mı düşünüyorsun sen
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam THY da çalışmak istesem, ne yapmalıyım. Ayrıca Schneiderlin için rezervasyon girildi mı sistem de ?Çok alemsiniz lan![]()
Çok alemsiniz lan![]()