Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al nassr dan başka çıkan haber yok. Onlarında 2 tane forveti var. Biri zaten makine gibi gol atıyor.Kolpa haber yani muhtemelen. Başka takım ismi çıkmadi

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diğer forvetleri Ahmed Musa, onu da yollamaya çalışıyorlar. Diagne'yi istemeleri mantıklı yani. He alırlar almazlar bilemem ama bizim satış yapmamız zaten şart oğlu şart. Eksideyiz şu an.

Yeni geldim beyler bütün gün giremedim. Ne oldu? Bu heyecan nerden geliyor?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
@Levent Akgün Abdurrahim Albayrak'ın Fransa'ya uçtuğunu söyledi yanında bazı yöneticiler de varmış galiba
Ayrıca Banega ile de anlaştığımızı ve haftaya gelebileceğini söyledi.

eyüp yıldız waynama galtasarayda oynamayı kabul etmiş 1 yıl kiralanacak falcaoda hem oyuncu hem kulübüyle anlaşılmış imzalar an meselesi diyor

Falcao'nun tatilde olması önemli değil bu tarz yıldızlar bütün yetkiyi menajerine verirler. Tatildeyken falan transfer görüşmesi yapmaz menajeri anlaşma olunca yeni takımını telefondan söyler ve iş biter

Bu Wanyama'nın sakatlık muhabbetine takılanlar haklı olabilirsiniz ama biz zamanında MR makinesi bile görmemiş bi Linderoth almıştık sakatlık nedir bilmiyordu gel gör ki adam 3 yılda 17 maça çıktı bizden sonra futbolu bıraktı. Yani (yine söylüyorum geleceğini düşünmüyorum Levy kiralık salmaz) böyle bi risk bence alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt