Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.198
- 21.139
- 2.233
O zaman mesaji yanlis yazmissin.Benim kaynağım başka Halil bizzat Mertden duydum. Özgürün kaynağını bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman mesaji yanlis yazmissin.Benim kaynağım başka Halil bizzat Mertden duydum. Özgürün kaynağını bilmiyorum.
Aboubakar ve muriq gelmisti ona kalsaeyüp yıldız waynama galtasarayda oynamayı kabul etmiş 1 yıl kiralanacak falcaoda hem oyuncu hem kulübüyle anlaşılmış imzalar an meselesi diyor
FAKESeri nin geleceği günü önceden açıklayan Tuttomercato bu defa da falcao yu söyledi.
oyuncu 1 ağustosta istanbulda olacak
Twitter sayfalarından biri yazmış ama öyle bi haber yok..Seri nin geleceği günü önceden açıklayan Tuttomercato bu defa da falcao yu söyledi.
oyuncu 1 ağustosta istanbulda olacak
Takasla 2-3 oyuncu gelmişti yerine diye biliyorum2000 dönemini hatırlayan var mi?
Bu Jardel bu kadar yüksek fiyata gelip neden düşük ücrete gitmişti?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şuan twitter da dönüyor. broadcast yayınında söylenmiş akşama sitelerine düşer sanırımAraştırmak lazım böyle bir haber var mı
Varsa![]()
![]()
Linderoth sakatlık değil de, hastalık yüzünden bıraktı yanlış hatırlamıyorsam. Kemik büyümesi vardı kalçasında.Bu Wanyama'nın sakatlık muhabbetine takılanlar haklı olabilirsiniz ama biz zamanında MR makinesi bile görmemiş bi Linderoth almıştık sakatlık nedir bilmiyordu gel gör ki adam 3 yılda 17 maça çıktı bizden sonra futbolu bıraktı. Yani (yine söylüyorum geleceğini düşünmüyorum Levy kiralık salmaz) böyle bi risk bence alınmalı
Alla alla bunu sen biliyorsun ama Wanyama ile ilgilenen niye bilmiyor acabaWanyama sağlık kontrolünden geçemez, dizleri bitik durumdaymış. O yuzden vakit harcamasak iyi olur