Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda levent abinin verdiği her bilgi doğru çıkacak diye bir durum söz konusu değildir ayrıca verdiği bilgilerin çoğuda doğru çıkmıştır koskoca Galatasaray başkanı verdiği bilgi doğru çıkmamıştır o yüzden bu tür boş muhabbetleri geçelim
hafızamı tazelemek ve forumdaki bilmeyen, tanımayanlar için soruyorum;
mesela hangi bilgiler?

yahu kardeşim öyle bir haber yok bir tweet görürseniz ana kaynağına bakmadan atmayınız

Falcao 7 istedi 5e bağladık. Wanyama için Levy ile kıran kırana pazarlık halindeyiz. Banega bavullarını topluyor. Yedek bi forvet bakıyoruz o da an meselesi ( Kaynak bizzat Hükrü Şanedar)

O işe yönetici gibi yönetici lazım, bakmayın es kaza Seri yi almalarına, kaydırma yaptılar herhalde onda da.

2000 dönemini hatırlayan var mi?
Bu Jardel bu kadar yüksek fiyata gelip neden düşük ücrete gitmişti?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jardel i Cem Uzan almıştı,sonra eşi mi sevgilisi mi hatırlamıyorum ,hatunla alakalı sorunlar çıktı,gitmek istedi.takasla bir kaç oyuncu, üzerine de az bir meblağ aldık diye hatırlıyorum.oyuncuların bazıları da kiralık gelmişti,bonservisle alamamıştık.

Linderoth sakatlık değil de, hastalık yüzünden bıraktı yanlış hatırlamıyorsam. Kemik büyümesi vardı kalçasında.
Bırakmasında değilim. Bizden önce sakatlık yaşamayan adam bizde 70 maçlık sakatlık yaşamış. Onu kastettim

Önce Diagne'nin satışını açıklayacaksın, rakipler bir affalayacak. Ardından şakkadanak Banega KAP'ı patlatacaksın. Herifler "ne oluyor?" derken şaaaaak Falcao Galatasaray'da! Lokmaları boğazlarına dizilirken Belhanda'yı postalayıp Cuellar, Samatta, Mor kombosu yapacaksın, ikincilik için birbirlerini yesin dursunlar.

"sarı üyeler" neden bu kadar isyan ediyor olumlu haberlere ;)

Adam diyor ki yayında söylemişler 1 saate kadar haber girilir siteye.

Biraz doğru okuyun yazılanları...

Arkadaşlar,bu transfer şikesi nasıl oluyor?Konunun uzmanı varsa aramızda bilgi verebilir mi?
Mesela Fener Napoli’ye al şu 16 milyonu Elif’i siz almış gibi gösterin mi diyor?
Bir sene sizde oynayıp pişsin seneye bize bedelsiz kiralarsınız mı diyor?
şöyle açıklayayım misal bizim yunus ne kadar eder ? taş çatlasa 3 milyon euro diyelim.Ve farzetki bizim başkan aşırı zengin ingilterede sağlam bağlantıları var (milli maç dalgasına olmaz ama farzedelim.) Diyor ki aston villaya yunusu al bedavadan ama deki 30 milyon euroya transfer ettik.Aston villada kabül ediyor ve böylelikle 30 milyon euroluk kaynak sağlanıyor.Sağ cepten alıp sol cebe koymak gibi.He buarada o uefayada inceden yedircen tabi

Andre Silva bugün Monaco için sağlık kontrolünden geçecek. (@DiMarzio)

Arkadaşlar,bu transfer şikesi nasıl oluyor?Konunun uzmanı varsa aramızda bilgi verebilir mi?
Mesela Fener Napoli’ye al şu 16 milyonu Elif’i siz almış gibi gösterin mi diyor?
Bir sene sizde oynayıp pişsin seneye bize bedelsiz kiralarsınız mı diyor?
Ben transfer şikesi uzmanıyım. Evet diyor hocam.

Geçenlerde Marcao bugunde Luyindama haberleri çıkıyor hem genç hem şampiyonlar ligi için lazım bu adamlar umarım yönetim bir hata yapmaz göndermeye kalkışmaz . Diagne biriyle anlaşsada rahatlasak .

2000 dönemini hatırlayan var mi?
Bu Jardel bu kadar yüksek fiyata gelip neden düşük ücrete gitmişti?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşük ücret değil aslında. Karısı Playboy dergisine çıkmıştı. Sonra bu da depresyona girdi. Biz de elden çıkaralım dedik. Lizbon zamanın parasıyla yaklaşık 6 milyon dolar + 3 oyuncu verdi. Bizimkiler de kabul etti. Tarihimizdeki en büyük 3 kazık o 3 oyuncu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt