Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne boklar yediniz siz yine. Burada @Levent Akgün guvenmeyen gitsin a spor fotospor izleyip okusun 31 ceksin. Adama niye satasiyorsunuz
Levent abi'ye güvenmezler sabah akşam radyospor paylaşıp dururlar. Lan bütün menajerler, sportif direktörler özgür sancara bağlanıyor anasını satayım adamın Bi bok bildiği yok.

Ben şahsıyla alakalı birşey demeden saldırıyor.Gitsin başka yerde oynasın
ikili tartısmaya girmeden raporla çözün bu tarz problemlerinizi. uygun görülürse işlem uygulanır zaten. çirkin gözüküyor, anlık gerilmelerle canınızı sıkmayın bos yere. burada eğlenmek keyifli vakit geçirmek için olmaya özen gösterelim. gerildiniz mi kalkın 15dk ara verin kendinize. yada hoslanmadığınız kişiyi engelleyin. mesajlarını görmezsiniz dolayısıyla sinirlenip cevap da veremezsiniz.

Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
Başinda ekmek kir dostum. Büyuk konusma

Levent abi'ye güvenmezler sabah akşam radyospor paylaşıp dururlar. Lan bütün menajerler, sportif direktörler özgür sancara bağlanıyor anasını satayım adamın Bi bok bildiği yok.
Yemin ederim mal mal isler yapiliyor burada artik. Sana kimse guven oku demiyor. Guzel bir arti, istemiyorsan engelle. Ne bokla camur atip hakaret ediyorsun. Bakma iste, bizi de ugrastirma adami da uzme kendin de yanma.

Forumda Levent, Özgür gibi bilgi/duyum veren arkadaşları sürekli tahrik eden gerzeklere Eylül 1’e kadar Transfer Nöbetine giriş yasağı koyun olsun bitsin.

Bunların ergen postlarını okumaya girmiyoruz biz buraya.

Ha beceremiyorsanız da becerebilecek birine devredin forumu, insanlar da rahat etsin.

Bu ne ya???

Ben anlamıyorum ki, adam bilgi paylaşıyor madem inanmıyorsun oku geç kimse kafana silah dayayıp inanacaksın demiyor. 19-20 yaşında çocuklar 2 katı yaşında adamlara olmadık laflar söylüyorlar.

Her transfer Doneminde de kusulmez be arkadas 3. Transfer donemi ve 3. Kusus bu Konusmayim konusmayin diyorum bilgilerin yanlis cikabir kolpacida olabilirsin ama Her sezonda ayni sey yapilmaz.Ya Kus Ya Kusme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt