Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao ile birlikte şöyle dinamik 25 yaşında dos alınsa da arkamıza yaslanıp maç izlesek

Falcao'nun geçtiğimiz günlerde ''2-3 gün içinde kampa katılacağım''şekinde bir açıklaması oldu mu ?

sponsor söylentilerinin reel bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum.

göğüs sponsoru bulamıyorken oyuncu transferine sponsorun gelip göğüs sponsorundan aldığımız miktardan daha fazla para vermesi pek akla yatkın değil. ülkede vaziyet belliyken bu iş olmaz. yabancı firmalar verebilir ama onlar da eskiye nazaran pek yatırım yapmıyor.

ama mevcut maaş tutarımız çok yüksek değilse dışarıdan bir desteğe mecbur kalmadan verebiliriz belki maaşını.
ben sponsor olacak firmaların yıldız oyuncu isteklerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Ve falcao gelecekse sponsor destekli gelecektir.

Saatlerimiz 19:07i gösteriyor.
kuş kablo.webp

Yabancı kontenjanını konuşuyoruz hep ama asıl konuşulması gereken husus bence hala yerli gelecek vaat eden ve 11 i zorlayacak yerli oyuncu kalitemizin olmaması en büyük handikap bizim için. Özellikle Bundesliga tecrübesine sahip gurbetçi ve Mehmet Özcan gibi yerli alternatiflere yönelip kadroyu kuş serisi rakiplerimizin dillendirdiği yabancı sınırlamasına karşı da hazırlamalıyız. Nedense gündemimizin çoğunluğu hep yabancı oyuncular üzerine kurulu yıllardır. Kısacası Halil Dervişoğlu, Berkay Özcan, Mehmet Özcan vb. şart bize...

Yıldız oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Monaco, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Portekiz'e gitti ve Radamel Falcao'yu kamp kadrosuna dahil etmedi..
Bu link değil ama. İstersem Espn'ye girer Ronaldo'yu bize geleceğini söyleten bi makale yazarım.

fotomaç da yeralan bir haber bunu da altına eklemişler.

nef ile 15 milyon tlye falan anlasırız. öyle uçmayın volvo falan. ha bana kalsa hiç anlaşmayalım boş kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt