Ömer Eliaçık
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2013
- 3.443
- 899
- 1.103
yine yokmu bisey ya
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera kaleci, belhandayı zaten geçAdam copa americada oynadı.muslera da belhanda da hala tatilde
19.05))))))))))
Bu link değil ama. İstersem Espn'ye girer Ronaldo'yu bize geleceğini söyleten bi makale yazarım.
2 oyuncu el ele tutuşturup maç yaptırmış ft
çok güldüm ya ahahah
ben sponsor olacak firmaların yıldız oyuncu isteklerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Ve falcao gelecekse sponsor destekli gelecektir.sponsor söylentilerinin reel bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum.
göğüs sponsoru bulamıyorken oyuncu transferine sponsorun gelip göğüs sponsorundan aldığımız miktardan daha fazla para vermesi pek akla yatkın değil. ülkede vaziyet belliyken bu iş olmaz. yabancı firmalar verebilir ama onlar da eskiye nazaran pek yatırım yapmıyor.
ama mevcut maaş tutarımız çok yüksek değilse dışarıdan bir desteğe mecbur kalmadan verebiliriz belki maaşını.
Oldu hocam Volvo etkinliginde. Falcao - Volvo seklinde aratirsan haberleri gorebilirsinFalcao'nun geçtiğimiz günlerde ''2-3 gün içinde kampa katılacağım''şekinde bir açıklaması oldu mu ?
Bu açıdan bakmamıştım hiç.Monaco'nun 38 gol atabildigi bu rezil sezonda 15 gol atmış. Whoscored'dan en çok katkı veren oyunculara bakarsaniz %39la lider olması lazim Falcao'nun
saatini..Saatlerimiz 19:07i gösteriyor.
Saatlerimiz 19:07i gösteriyor.
ses sadece sol kulakluktan geliyorbir tek bende mi ses yok videoda
Bu link değil ama. İstersem Espn'ye girer Ronaldo'yu bize geleceğini söyleten bi makale yazarım.
1 hafta oncekiyle ayni
Banega gelecek, satis bekleniyor