Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne kalacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fener gibi şikeci kulüp elif transferin de mi şike yapmıycak. Bunların 2001 sezonundaki şikeyi çok iyi biliriz. Ankaragücü’ne dağıttıkları paraları, antep maçının 3-0’dan dönmesi, son samsun maçı. Hele 2011 sezonuna hiç girmiyorum.

Bunlar transfer şikesi yaparak başarılı olacaklarını zannetsinler. Yapsınlar fenerbahçeliliklerini göstersinler, allahın adaleti ne derseniz deyin bunların burnu boktan çıkmaz. Her zaman bi şekilde cezalarını bulurlar. Yapsınlar devam etsinler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HUJ.webp

Gel yansın buralar.

Yok Sertancım bitti. Bugün itibari ile bilgi işinin defterini dürdüm. Açıktan yazmam artık belki sevdiğim bir kaç kişi ile paylaşabilirim.
Bu forumda nadir sevdiğim takımına gönül verdiğini sevincini paylaşmak isteyen birisinin. Ama bildiğim kadarıyla 3-5 kişinin eleştirisiyle ironisi yada daha ileri gidersek dalga geçmesiyle düşüncene önem veren 100 kişiyi yok sayacaksan küsüp kızacaksan gerçekten bildiğini kendine sakla. Ben alınganlığında haklılık payı görsem de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben birşey duysam gelir arkadaşlar ben bu şekilde birşey duydum ne kadar gerçek yalandır bilemem ama duyduğum şudur der geçerim. Maksat mutlu olduğun bir haberi gönüldaşlarınla paylaşmak. Bir kaç ergen diyosun ama foruma tavır koyuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt