Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Süleyman Rodop'un kaynagı Emre Mor gelecek demiş. Bu da haber sonuçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de kalacak.Alacak olan takım şimdiye alırdıDiagne kalacak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erencan ve Onyekuru isimleri yeterince heyecan verici bence renkdaşım.
Diagne cumaya kadar satılmazsa satılana kadar yangınyangın tayfa hazır mı
fotoğraf miami'den beckham'ın takımına gidebilir yani
copa americaya katılan ve takımdan ayrılacak olan falcao kadroda değil diyoTaze taze ne diyor
Monaco sans Radamel Falcao, Benoît Badiashile et Youssef Aït-Bennasser pour sa tournée au Portugal Monaco sans Radamel Falcao, Benoît Badiashile et Youssef Aït-Bennasser pour sa tournée au Portugal - Foot - Monaco https://t.co/GwuuJmi0KU
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rodop Rodriguez olayını konuşuyor. Geçin şu feneri.
Bu forumda nadir sevdiğim takımına gönül verdiğini sevincini paylaşmak isteyen birisinin. Ama bildiğim kadarıyla 3-5 kişinin eleştirisiyle ironisi yada daha ileri gidersek dalga geçmesiyle düşüncene önem veren 100 kişiyi yok sayacaksan küsüp kızacaksan gerçekten bildiğini kendine sakla. Ben alınganlığında haklılık payı görsem de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben birşey duysam gelir arkadaşlar ben bu şekilde birşey duydum ne kadar gerçek yalandır bilemem ama duyduğum şudur der geçerim. Maksat mutlu olduğun bir haberi gönüldaşlarınla paylaşmak. Bir kaç ergen diyosun ama foruma tavır koyuyorsunYok Sertancım bitti. Bugün itibari ile bilgi işinin defterini dürdüm. Açıktan yazmam artık belki sevdiğim bir kaç kişi ile paylaşabilirim.
Burda bi arkadaş vardı. seri gelmeden önce şu güne kadar transfer olmazsa yangın çıkaracağını söylemişti. Bundan kısa süre sonra Seri gelmişti.Diagne cumaya kadar satılmazsa satılana kadar yangın
bu gidişle falcaoyu da Fenerbahçe alır bunlar arkadan bakakalır.