Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.253
- 5.970
- 1.483
bende kötü tavrım nedeniyle özür dilerimSeni sevdim aslında o yüzden uğraşıyorum her ne kadar bir lafımı yanlış anlasanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende kötü tavrım nedeniyle özür dilerimSeni sevdim aslında o yüzden uğraşıyorum her ne kadar bir lafımı yanlış anlasanda
Ben de özür diliyorumbende kötü tavrım nedeniyle özür dilerim
Abi bence kimse falcao geliyor diye olumsuz görüş belirtmez çarpılır adam ama 7 milyon biraz uçuk
Drogba gs de oynarken dolar-euro kuru ile şu anki kur bir değil.Bu açıdan bakmak lazım.7 milyon+ ıvır zıvır büyük paralar beyler.Ben de köpek gibi gelsin istiyorum ama pişman olabiliriz
Falcao için sponsor olayına inanmıyorum bu takımın göğüs sponsoru 15-20milyon tl zor veriyor.Hangi firma futbolcu maaşı için çıkarıp 3-4 milyon verir beyler mantıklı olun ya
Gomis 6 aldı diye senelik 7 milyon + imaj hakkı bonus falan vermek hiç mantıklı değil
7 çok ya Fatih hocam bak icabına
Drogba gs den 7 aldı senelik.Ama Falcaoya 7 diyince bir garip oldum
Herkes Diagne kesin gitti gözüyle bakıyor da adama talip var mı yok mu belli değil
Diagne hala satılmadı mı
Valla has galatasaraylıyım ama bu kadar emin konuşma diagne ile alakalı.Al nassrdan başka haber bile yok.Onların da 2 mevcut forveti var.Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz
Sabki yönetimin tek planı bu adamın satışı ve bu satışla ilgili bir tane bile somut bilgi yok. Hatırlatayım çin de transfer sezonu bu hafta bitiyor
Ya diagne satılmazsa ?
Bu sessizlik beni korkutuyor.Yarın bir gün abdurrahim beyden transferi kapattık diye açıklama gelecek diye ödüm kopuyor
Hile,transfer şikesi öte beri detaylarını bilmiyorum ama ederinden fazlaya satıldı mı? Satıldı.Fenerin bu paraya ihtiyacı vardı ve aldılar.Hileyse bizim de acilen Diagne satışını hileyle falan yapmamız lazım
Diagne bu hafta bitmeli valla uzadıkça satılmayacak gibi
valla hile hurda anlamam biz de bu hafta diagneyi satmalıyız bu iş ağustosa sarkarsa elde kalacak
Ben en çok Falcao'yu alamazsak oluşacak travmadan çekiniyorum
Benmi hesabi yanlis yapiyorum acaba o 7 milyondan birkere diagne nin maasini cikar sonra satilacak forma kombile bilet reklam paralarini cikar geriye ne kaliyorsa onun hakkinda tartisalim benceFalcaoya direkt 7 verince çok olur diyenler kulüp imza parasını 6 yapıp yıllık 1 verse ooooo çokk ucuz diyenler çıkar adım gibi eminim.
İnzivada, yakindir yazargurpegi yaz uykusuna mı yattı ver kırmızıyı be adam
BOS yorumlardan kacınalımFalcao nun maaşa çok yazanları direk transfer forumundan atalım yazamasınlar
Dünyada 10 tane forvet ismi söyle desek falcao yu katacak kişiler muhasebeciliğe başladı
İşletme de başarı ile süreklilik sağlar, ekonomiyi ayakta tutar. Başarı da ancak ve ancak bizim gibi ülkelerin takımları için şampiyonlar ligine düzenli katılım ile olur.Bende bu lafı anlamıyorum ş. L maçı alınca parası çıkıyor. Bu adamdan bizim kadroda 15 e yakın var hangisinin parası çıkacak. Ekonomi yapmak değilim amacım ama reel düşünmek gerek. Bizde isteriz 100 e ronalduyu alsak ama futbol artık futbol değil işletmedir. Ekonomide bu işin en önemli yeridir.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herıf hep dogruları yazmıs?Diagne satıldı mı, diagne satılmasza, 7 milyon coğğğ yeaa vir vir durmadan aynı şeyleri paylaşiyor
@Mods, banlyin şu kuşu
Eljif Elmas hakkında
Eljif Elmas topiği
Bu kadar maas muhabbeti yapip takimin guncel maas durumundan haberdar olmamamiz cok aci.
Tembellik boyle bir sey
Yok mu gelenler ve gidenleri ekleyerek maas tablosunu ve ne kadar harcayabilecegimizi gosterebilecek biri?
şöyle bir maaş bütçesi var gidenler var gelenler var buradan hesap yapılsın
Senelik 45 milyon tl!Ondan sonra çabala ki borç düşsün.
Eyüp bey öneriniz var mı ?7 milyon Euro mu?
Tamam first class golcü de çok değil mi yav?
Bir de imaj hakları falan..
Yıllık 7 Milyon Euro ücrete son derece tatmin edici 2 forvet alınır.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi