Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce 10+ üstü maaşı düşük Samatta mı yoksa bonservissiz yüksek maaşlı Falcao mu?

Rengim durum gosteriyorki Samatta bize gelse en az 2.5 alir. Diyelim 2 aldi ve 10 milyon bonservisi var. 2 seneligine 14 yapiyor. Falcao da yillik 7 istiyor (ki benim dusuncem yonetim asla kendi basina bu fiyati vermez) ve 2 seneligine yine 14 yapiyor. Diagne yi satamayisimiz ortada. Samatta da ayni olabilir diye korkuyorum. Falcao yu her haliyle isim yuzunden bile biryerlere iteleyebilirsin seneye

Siz her şeye toz pembe mi bakıyorsunuz arkadaşım ben diyorum ki Diagne satılmalı satılmadan transfer olmaz bir tane bile haber yok.Hala da aynısını diyorum
Analiz ettigim kadarıyla genc bi gsli kardesımız kanı kaynıyor yangın tayfadan
Çok genç sayılmam has galatasaraylıyım basket futbol voleybol ayırt etmeden tribün kovalıyorum burada iki pesimist yorum yaptık diye kuş ilan edildik.Bu arkadaşlar şey zannediyor galiba her şey çok güzel çok olumlu falan :D Sürekli neşe saçılsın istiyorlar.Hadi o zaman Baggio'yu takip etsinler

Siz her şeye toz pembe mi bakıyorsunuz arkadaşım ben diyorum ki Diagne satılmalı satılmadan transfer olmaz bir tane bile haber yok.Hala da aynısını diyorum

Çok genç sayılmam has galatasaraylıyım basket futbol voleybol ayırt etmeden tribün kovalıyorum burada iki pesimist yorum yaptık diye kuş ilan edildik.Bu arkadaşlar şey zannediyor galiba her şey çok güzel çok olumlu falan :D Sürekli neşe saçılsın istiyorlar.Hadi o zaman Baggio'yu takip etsinler
Bu arkadaslar sergen adli sahis yüzünden nöbetı toz pembe görmekteler

Evet muhasebeci değiliz taraftarız doğru ama bugün hesap yapmazsak daha sonra ekonomi yüzünden ne ceza yeriz Avrupa'dan men edilir miyiz hesapları yapmak zorunda kalıyoruz. Bunu da düşünmeliyiz. Yıllık 6-7 milyon eurolar çok ciddi paralar bizim için. Allah korusun olası bir başarısızlıkta kapanmayacak bir delik açılabilir.

Hee işin sportif boyutuna gelirsek geçen sene Falcaomuz olsaydı deplasmandaki Porto ve içerideki Schalke maçlarını kazanıp gruptan çıkardık orası da bir gerçek.

Drogba zamanıyla niye bu zamanı bir tutuyorsunuz ki? Kur değişse nolacak o zamanki kar oranlarıyla günümüzde ki aynı mı? Şampiyonlar Ligi'nden, yayın gelirlerinden aynı paralar mı alınıyor? Herşey doğru bir orantı da artıyor zaten arkadaşlar. 2 maç getirse Falcao CL'de üstüne de vereceği itibar ile ligde sağlayacağı katkı ile üstüne 2 falcao daha aldırır zaten. Ne boş döndü şunun parasından ya.

Drogba zamanıyla niye bu zamanı bir tutuyorsunuz ki? Kur değişse nolacak o zamanki kar oranlarıyla günümüzde ki aynı mı? Şampiyonlar Ligi'nden, yayın gelirlerinden aynı paralar mı alınıyor? Herşey doğru bir orantı da artıyor zaten arkadaşlar. 2 maç getirse Falcao CL'de üstüne de vereceği itibar ile ligde sağlayacağı katkı ile üstüne 2 falcao daha aldırır zaten. Ne boş döndü şunun parasından ya.
Bu iş bu kadar basit aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt