Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler bugün pek takip edemedim... özet gecebilecek var mi?

Falcao kadroya alinmamis sanirim baska bi gelisme var mi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

EALdvpdXoAAS_qJ

Dünyada 1 . Sınıf 10 tane forvet saysana

Boşun kralını sen ve senin gibiler yapıyor .

Bonservisler 3 hanelere cıkmış . Maaşlar ona keza ..

Falcao gelirse bi zahmet izleme macları
Arkadasım cahilsin kabul et. 3 hanelere çıkmıs diyorsun. Gelirlerine bakta öle konus. Senin senelik forma sponsorun 5 m €. 3 haneli dediğin kulunlerin sponsoru 50 m € larda. Yayın geliri seninkinin en az 10 katı. Bilde konus kardeş. İşine bak

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri Falcao ve ayni ayarda bir DOS ile Bu Lig hiç oynanmasin zaten samimi söylüyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Çok merak ediyorum falcao gelse bunlar ne bok yiyecek. Muhtemelen ilk programda hemen burak ve muriqi falcaodan iyi diyecekler. Bırakın izlemeyin şu adamları. Trtspordan başka düzgğn program yok şuanda

Ben olsam, hepsine kovardim genc piril piril gencler var.

Bizim tribundeki gencler, bunlari 10 basar

Su A spordaki cakma Hamdi Alkanin basina kiyida kösede bisey gelse yemin ederim zerre üzülmem.

Emre b 39 olucak hala oynuyor yahu ne takıyorsunuz her seferinde şu yaşa hele ki dünya yıldızı bir topçu için zaten biz genelde 30 32 yaşında topçular alıyoruz ve bunlar sıradan topçular oluyor yaş ortalamamız 23 sanki de dert ediyorsunuz.

Taraftar olarak takimin maas butcesi hakkinda detayli bir tartismayi cok gereksiz buluyorum. maas butcesi 80 milyon mus veya 40 milyonmus bana bir anlam ifade etmiyor, cunku gelirin ne kadar oldugunu bilmiyorum. Muhasebeci degiliz. Kagit ustunde 40 veya 80 buyuk paralar evet, ama bizde buyuk bir kulubuz. taraftar olarak gorevimiz maas konusunda kafa yormak degil, takima hep destek tam destek cikmak. Mesela Diagnenin profiline girip ana avrat sovmek degil

Falcao gelirse muhtemelen 3 yıl üst üste gol rekorlarını kıran santraforlara sahip olacağız :D çok tuhaf sanırım falcao kırılması imkansız olan bir sayıda tamamlar ligi

Ya maaşı 9 olsa ne olur ? 3 galibiyet aldırır CL’de maaşını çıkarır. Galibiyet primi 3 milyon diye biliyorum.
6 maç yapacağız 18 milyona kadar maaşını çıkarabilme ihtimali var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt