Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.608
- 2.184
- 1.748
Falcao wanyama banega inşallah gekecekler
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım bi tek falcaoya mı maaş verio rtasYa maaşı 9 olsa ne olur ? 3 galibiyet aldırır CL’de maaşını çıkarır. Galibiyet primi 3 milyon diye biliyorum.
6 maç yapacağız 18 milyona kadar maaşını çıkarabilme ihtimali var
65Bi aralar 60 milyon euro degilmiydi? benmi yanlis hatirliyorum
anlatamazsiiin olmuyor anlamiyorlarrrr... Falcao haberleri twitterda bir anda artinca gelip parasina, yaşına laf edip kayboluyorlar bidaEmre b 39 olucak hala oynuyor yahu ne takıyorsunuz her seferinde şu yaşa hele ki dünya yıldızı bir topçu için zaten biz genelde 30 32 yaşında topçular alıyoruz ve bunlar sıradan topçular oluyor yaş ortalamamız 23 sanki de dert ediyorsunuz.
adam febeyi büyük yazmış Galatasarayı küçük yazmışDiagne satıldı mı, diagne satılmasza, 7 milyon coğğğ yeaa vir vir durmadan aynı şeyleri paylaşiyor
@Mods, banlyin şu kuşu
Eljif Elmas hakkında
Eljif Elmas topiği
Hocam yeryüzünde tek başına CL de 3 galibiyet aldıracak 2 iyi oyuncu varYa maaşı 9 olsa ne olur ? 3 galibiyet aldırır CL’de maaşını çıkarır. Galibiyet primi 3 milyon diye biliyorum.
6 maç yapacağız 18 milyona kadar maaşını çıkarabilme ihtimali var
Jovic i tanıyor muydu o defans oyuncuları? 26 yaşında. Bir kez bile izlemediğin bir adamı sırf Falcao gelsin diye yerme.Sampiyonlar liginde rakip defans oyunculari ssmattayi tanimaz bile adam 27 yasina girmis taniyan yok ama bizim forumda dünya yildizi olmus
İlaveten özellikle bu iki yavşak kucaktan inmez.Yalancıyı sevseler Trde gazeteci kalmaz
Falcao gelirse muhtemelen 3 yıl üst üste gol rekorlarını kıran santraforlara sahip olacağızçok tuhaf sanırım falcao kırılması imkansız olan bir sayıda tamamlar ligi
21Jovic i tanıyor muydu o defans oyuncuları? 26 yaşında. Bir kez bile izlemediğin bir adamı sırf Falcao gelsin diye yerme.