Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao 3 yıllık istiyorsa imzalatsınlar 3 yıl oynar o herif. Şubatta 34üne yeni girecek. Yer cücesi emreb bu halinde ortasahada sırıtmıyor. Bahsettiğimiz kişi falcao lan fişek gibi fizik var herifte hala

Ya maaşı 9 olsa ne olur ? 3 galibiyet aldırır CL’de maaşını çıkarır. Galibiyet primi 3 milyon diye biliyorum.
6 maç yapacağız 18 milyona kadar maaşını çıkarabilme ihtimali var
takım bi tek falcaoya mı maaş verio rtas
falcao maaşını çıkarsın diye mi cl oynıcaz biz

Emre b 39 olucak hala oynuyor yahu ne takıyorsunuz her seferinde şu yaşa hele ki dünya yıldızı bir topçu için zaten biz genelde 30 32 yaşında topçular alıyoruz ve bunlar sıradan topçular oluyor yaş ortalamamız 23 sanki de dert ediyorsunuz.
anlatamazsiiin olmuyor anlamiyorlarrrr... Falcao haberleri twitterda bir anda artinca gelip parasina, yaşına laf edip kayboluyorlar bida

Μ.Tansel Taşanlar

@mtt1905

·
33d

sürekli ortada dolaşan yüksek maliyet ve "aga bjk da aynısını yaptı battı" diyenlere hatırlatma : biz 50m olan maaş bütçemizi 75m yapmıyoruz, şu an 28m civarındayız. geçen sezonu 48m'la kapattık. bilginize...

Μ.Tansel Taşanlar

@mtt1905

·
31d

fernando gitti seri geldi +500k ordan var. okan ve selçuk yenileme o farkı kapatıp 300k üstüne çıkıyor yaklaşık olarak. giden de olacak daha görünüşe göre. yapın hesabı...

D-jBZ0jXsAAJaLH.webp

Falcao+ orta saha+ Emre Mor+ Onyekuru(yada Deniz) geldiği düşünürsek Diagne gidecek bu durumda maaşta 37-38 civarında olacağız yani geçen seneden yaklaşık 10 milyon daha azaltmış olacağız o yüzden Falcao'nun maaşı bizi batırmaz gibi.

Ya maaşı 9 olsa ne olur ? 3 galibiyet aldırır CL’de maaşını çıkarır. Galibiyet primi 3 milyon diye biliyorum.
6 maç yapacağız 18 milyona kadar maaşını çıkarabilme ihtimali var
Hocam yeryüzünde tek başına CL de 3 galibiyet aldıracak 2 iyi oyuncu var :) 1 galibiyeti tek başına alabilse yeterli

Forvet çok önemli. Samatta alınabiliyorsa keşke onuda alsak net 2 tane iyi forvet lazım. Geçen sene şl de kötü oyun oynamadık ama forvetimiz olmadığı için sonuca ulaşamadık. Keza ligde de sıkıntı çektiğimiz zamanlar, hep golcü eksikliğindendi.

Falcao çok rahat bu ligin içinden geçer. Lig de adam akıllı defans oyuncusu yok kim tutacak. Gomis hepsini sırtlayıp kaleye sokuyordu.

Maçlar oynanmadan kazanılmaya başlanmış. Ben bu sözleri orteganın fenere gelişinden hatırlıyorum. Ligi 6. bitirmişlerdi galiba

Falcao gelirse muhtemelen 3 yıl üst üste gol rekorlarını kıran santraforlara sahip olacağız :D çok tuhaf sanırım falcao kırılması imkansız olan bir sayıda tamamlar ligi

Durum böyle olunca otomatikman Sampiyonlugun en büyük adayi oluyorsun zaten.

Bkz. Gomis, Love/Cenk, Burak (Bizim dönem), Mario Gomez, Diagne...

Son yillarda Bu hep böyleydi.

Falcao gelirse net sampiyonuz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt