Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.237
- 51.241
- 3.683
A Spor'a 5 dk bakayım dedim.Okan K. Falcao yaşlı bi futbolcu riskli falan diyo.Geçenlerde Burak'ı övüyodu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ffp anlaşması olmadı mı? Bu anlaşma yapılsın diye bir dolu plan sunulmadı mı? Adamlarda uygun buldu ama kontrol altında olsun diye sattığın kadar al dedi ve bir de maaş bütçesi kpydu. Bunların içinde kalıyorsak kime ne? Buna bu kadar uğraşan yönetim rakamlaro düşünmez mi? Falcao...takım bi tek falcaoya mı maaş verio rtas
falcao maaşını çıkarsın diye mi cl oynıcaz biz
Bende ondan yazdimdirek mert cetinden aliyor bilgileri
Buyuk totemci okan kocA Spor'a 5 dk bakayım dedim.Okan K. Falcao yaşlı bi futbolcu riskli falan diyo.Geçenlerde Burak'ı övüyodu![]()
Aslinda sakin bir insanim kolay kolay kimse kizdiramaz beni ama bu adama iyice kil oldum.
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bruma gol atmis :C
BJK'nin kadrosu en iyi kadro diyor yaA Spor'a 5 dk bakayım dedim.Okan K. Falcao yaşlı bi futbolcu riskli falan diyo.Geçenlerde Burak'ı övüyodu![]()
Yiğidim, biz Falcao yu değil Galatasaray ı izliyoruz. Çin Liginde senin bahsettiğin yıldızlardan var, izleyebilirsin.Dünyada 1 . Sınıf 10 tane forvet saysana
Boşun kralını sen ve senin gibiler yapıyor .
Bonservisler 3 hanelere cıkmış . Maaşlar ona keza ..
Falcao gelirse bi zahmet izleme macları
rtas ben asla gelmesin kötü transfer demem gelsin tabi böyle topçuyu görmek herkes ister takımdaYahu ffp anlaşması olmadı mı? Bu anlaşma yapılsın diye bir dolu plan sunulmadı mı? Adamlarda uygun buldu ama kontrol altında olsun diye sattığın kadar al dedi ve bir de maaş bütçesi kpydu. Bunların içinde kalıyorsak kime ne? Buna bu kadar uğraşan yönetim rakamlaro düşünmez mi? Falcao...
Buyuk ıhtımal falcao geldi
Küfüre değecek bile adam değiller boşver renktaşYönetim futbolcu flan tamam da şu emre bol ve Okan koç denen zinaya küfür etsem ceza alır mıyım modum
Samatta 26. Bak orada cümleyi bitirip nokta koymuşum virgül ile devam etmemişim.Jovic demek 26 yasinda
nöbeti salrtas ben asla gelmesin kötü transfer demem gelsin tabi böyle topçuyu görmek herkes ister takımda
ha bana kalırsa 7-8milyon yıllık para çok ama ft benden daha iyi biliyodur muhtemelen bu işi