Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.497
- 26.305
- 2.083
Bruma'yi izlemek keyif be
Topu alip rakiplerin uzerine giden kanat oyuncularinin hastasiyiz
Topu alip rakiplerin uzerine giden kanat oyuncularinin hastasiyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler yetkili bir abiye benziyor
bana da öyle geldiBoş yapacak biri gibi durmuyor
ilkokul 3 seviyesinde cümleyi okuyup anlayamayan insanlar bana mention atmasın36 değil 46 yaşında...
Muhasebeci forumu mu
Tüik istatistik forumu mu
Kripto forumu mu
Galatasaray taraftar forumu mu
Belli değil..
ve ayrıca şunuda demek isterim abi ben kendimi bildim bileli yıllardır söylenen bir laf vardır 'Galatasaray batacak işte şimdi bittiler falan ' o lafları demeye başladıklarından beri batan onlar zirvenin tek ve gerçek sahibi biziz ElhamdülülahGssozlukte biri doğru noktaya parmak basmış.
hani dosttuknöbeti sal
Hocalari mal Lorant idi yalniz. Elmayla armutu kiyaslamamak lazimMaçlar oynanmadan kazanılmaya başlanmış. Ben bu sözleri orteganın fenere gelişinden hatırlıyorum. Ligi 6. bitirmişlerdi galiba

kardeşim forum için tweeter çöplüğünde bişeyler eşeliyoruzAçıkçası heyecanlandım.cidden yetkili bi abiye benzuyor
bir umuttur yaşamakBir Adanalı olarak söylemem lazım ki transfer haberi ilk olarak Adana'ya ulaşır oradan tüm ülkeye yayılır. Malum Adana plakada 01...
Olumsuz bir şey yazsa o ne bilir ya diye gülüp geçeceğimiz adamları ciddiye almayınız.