- 1 Ağustos 2014
- 63.860
- 75.066
- 4.338
Yeni nöbeti bekliyorFalcaoooooooooooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni nöbeti bekliyorFalcaoooooooooooooooo
Ölçütün Tarık Çamdal mı? Hey Allahım ya..Tarık çamdala toplamda harcanan para 12 milyon euro ya yakındır.falcaoya 6 milyon gayet normal ama 2 yıldan fazla olmamalı anlaşma
Bunun IQ su zaten 30 u gecmezOkan Koç: "Falcao sakatlandıktan sonra toparlayamadı,son 2 senedir ne yapmış?" Falcao'nun son 2 sezon performansı; - 17/18: 24 gol 4 asist - 18/19: 16 gol 2 asist Toplam: 40 gol, 6 asist! Türkiye'de futbol yorumculuğu...
Kuş sen hala uçmadın mıbu gidişle falcaoyu da Fenerbahçe alır bunlar arkadan bakakalır.
kjaer zu fb
aspor
beyler yetkili bir abiye benziyor
Onu doktor kendi haline bırakın dediOkan Koç: "Falcao sakatlandıktan sonra toparlayamadı,son 2 senedir ne yapmış?" Falcao'nun son 2 sezon performansı; - 17/18: 24 gol 4 asist - 18/19: 16 gol 2 asist Toplam: 40 gol, 6 asist! Türkiye'de futbol yorumculuğu...

Aramızdaki bazı arkadaşları andıran bir yorum gelmiş.Okan Koç: "Falcao sakatlandıktan sonra toparlayamadı,son 2 senedir ne yapmış?" Falcao'nun son 2 sezon performansı; - 17/18: 24 gol 4 asist - 18/19: 16 gol 2 asist Toplam: 40 gol, 6 asist! Türkiye'de futbol yorumculuğu...
Yav Okan Koç'un yorumunu buraya taşıman bi hata zaten.Okan Koç: "Falcao sakatlandıktan sonra toparlayamadı,son 2 senedir ne yapmış?" Falcao'nun son 2 sezon performansı; - 17/18: 24 gol 4 asist - 18/19: 16 gol 2 asist Toplam: 40 gol, 6 asist! Türkiye'de futbol yorumculuğu...
9 aylık bilanço 1 Haziran 2018-28 Şubat 2019 dönemi 81milyon TL kar açıkladık.Falcao özelinde konuşulacaksa olay şu şekilde belirtmekte fayda var. Galatasaray kar zarar tablosunu kafa kafaya tamamlayan bir takım en son + 1milyon Euro civarı bir kar açıkladık. Eyvallah oyuncunun kalitesine vs. denilebilecek hiçbirşey yok. Bütün taraftarın korkusu bahsigeçen yıllık 7-8 milyon euroların takımın mali tablosuna zarar verip vermeyeceği. Ffp de bonservis kıstası olduğu herkes tarafından biliniyor ancak aynı ffp yıllık kar zarar tablosunda da belli bir kriter istiyor Galatasaray'dan. Tüm çelişkiler bu yönde. Bunu da anlayışla karşılıyorum ben şahsım adına.
Tabi bu durumun ffp tarafı. Bir de takım içi olaylar var. Falcao bu fiyatlara gelir de her maçı takır takır alır taraftarında tüm sevgisini kazanır, takım arkadaşlarının da... Bu durumda hiçbir sıkıntı olmaz. Ancak bir kaç maç kötü gittiğinde Falcao dışındaki oyuncuların performansları eleştirilmeye başladığı anda takım içerisinde huzursuzluklar baş gösterir. Diğer oyuncular ben 2-3 milyon alıyorum adam 7-8 milyon alıyor o yapsın (Buna emin ol) derler. bjk de de çöküş bu şekilde başladı zaten. Alınan bir iki kötü sonuç sonrası hemen Pepe'nin aldığı rakamlar konuşulmaya başlandı....
Gelirse sonuna kadar Falcao'yu savunurum ama gelmezse de vardır bunda da bir hayır derim yeni gelecek oyuncunun iyi oynaması için dua ederim. Bu arada fener RVP sinden sonra böyle uçuk rakamlı transferlerden de korkmuyor değilim.
ya ne anlatıyorsun selçuk 3 senedir yatıyor maça 5 dakika girip 25 bin euroyu cepliyor 10 maç sonradan girse 3.2 milyon euro para eder. Eren son 1 yılın 6 ayında havaya verdiğimiz 1 milyon euro var.Arkadaşlar falcao gibi bir yıldızı her Galatasaray’lı TT Arenada izlemek ister ama sizler gibi arma aşığı taraftar için falcaonun gelmesini bu kadar istemesini anlamıyorum. 33 yaşında falcao 6 m euro alsa 3 yıllık hadi 6 ay verim aldın oldu sakatlandı ,2,5 sene parasını ödeyeceksin seve seve .3 m 4m kabul edilir rakamlar .Gelir tl iken 100-150 milyon tl (toplam borç 1.5 milyar tl-bu da borcun 10 da 1’i) bir oyuncuya gömmek saçma değil mi .Ajax porto benfica avrupada başarılı olurken kime vermiş 3 m den fazla maaş.Hem yaşlı takım olacağız hem de sistem takımından çok oyuncu takımı olacağız .Cl de başarı da garanti değil olası bir kurada formda bir EPL ,barca ,reale falcaoyla karşılık veremezsin .Falcao bugün için çok iyi bir transfer olur ama Galatasaray’ın yarınları için öyle olmayacağı kesin
Süper über fantastik moderatörüm, nöbeti siz açtığınız anda falcao imzayı atar diyorum.Falcaoooooooooooooooo
Açıkçası heyecanlandım.cidden yetkili bi abiye benziyor